Feest op Netflix met nieuwe series!

Feest op Netflix met nieuwe series!

Deze week had Netflix weer een hele rits nieuwe series online gezet.

Jim Pedd, 17 juni 2022 15:33

Elke vrijdag duiken we in het nieuwe aanbod van Netflix. Deze week is natuurlijk niet anders. We zetten de nieuwe toevoegingen aan 's werelds grootste streamingdienst op een rij.
Riverdale (S06E17): Slaughter Con komt eraan. Maar zal VZM komen opdagen voor een moordenaarsconventie? Betty worstelt met haar gevoelens terwijl de groep klaarstaat met zang en dans.

Charlie in de Stickerstad: Charlie bedenkt leuke verhaaltjes met behulp van verschillende vormen en hij heeft jouw hulp nodig! Ga mee op deze avonturen voor kinderen en ontdek de wereld om je heen.

Beck (seizoen 8): In dit Zweedse misdaaddrama onderzoekt Martin Beck, een norse rechercheur van middelbare leeftijd, moorden tijdens sociale spanningen in het hedendaagse Stockholm.

DeadEnd: Paranormal Park (1 seizoen): Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.

Karma's World Music Videos (2 seizoenen): Welkom in Karma's muzikale wereld waar zij meester is van haar microfoon, en haar krullen. Vermaak je met een funky playlist vol rijm en rap en de power van positiviteit.

Kärlek & Anarki (2 seizoenen): Een getrouwde consulente en een jonge IT'er beginnen een flirterig spel dat de maatschappelijke normen tart en hen aanspoort om hun levens flink onder de loep te nemen.

Maldivas: Een jonge vrouw wil een mysterie onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke − en verdachte − bewoners.

Iron Chef: Quest for an Iron Legend: Iron Chef is terug! In deze kookwedstrijd op topniveau strijden culinaire sterren met elkaar voor een plek in een epische finale en om de titel Iron Legend.

God's Favorite Idiot: De lieve Clark lijkt niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het woord te verspreiden en de wereld te redden.

Love & Anarchy (seizoen 2): Een getrouwde consulente en een jonge IT'er beginnen een flirterig spel dat de maatschappelijke normen tart en hen aanspoort om hun levens flink onder de loep te nemen.

The War Next-door (seizoen 2): Wanneer twee totaal verschillende gezinnen naast elkaar komen te wonen in een chique buurt, starten de matriarchen een ware oorlog met onbedoelde consequenties.

She (seizoen 2): Een undercovermissie om een drugsbende te ontmaskeren wordt de weg naar emancipatie voor een verlegen agente wanneer zij de kracht van haar seksualiteit ontdekt.

You Don't Know Me: Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws