Disney+ voegde 14 (!) series nieuw toe

Disney+ voegde 14 (!) series nieuw toe

Disney+ maakt er wederom een best drukke week van met behoorlijk wat nieuw aanbod.

Jim Pedd, 18 juni 2022 om 08:00

7 nieuwe afleveringen en 7 series met een nieuw seizoen. Dat is de oogst van het aanbod op Disney+ deze week! We zetten alle nieuwe toevoegingen op een rij.
T.O.T.S. (seizoen 1 en 2): Pip the Penguin en Freddy the Flamingo zijn Junior chauffeurs bij T.O.T.S., de Tiny Ones Transport Service, waar ze de taak hebben om alle schattige babydieren naar hun ouders te brengen.

Soprano: Sing or Die (seizoen 1): Deze vierdelige documentairereeks is een Franse Disney+ Original productie. Het geeft voor de allereerste keer inzicht in het leven en de carrière van de van de meest populaire Franse zanger van zijn generatie.

Love, Victor (seizoen 3): De serie volgt Victor, een nieuwe leerling op Creekwood High School, tijdens zijn zoektocht naar zichzelf. Victor heeft het moeilijk thuis, moet zijn plekje vinden in een nieuwe stad en worstelt met zijn geaardheid. Wanneer het hem bijna t eveel wordt, roept hij de hulp in van Simon om door de ups en downs van de middelbare school te navigeren.

Family Reboot (seizoen 1): Family Reboot gaat over gezinnen die het zo druk hebben met hun eigen leven dat ze het contact met elkaar zijn kwijtgeraakt. In elke aflevering laat een gezin hun drukke agenda's, telefoons en afleidingen thuis voor een reis van een week onder leiding van een gids van Family Reboot, gericht op het herstellen van het contact en de familiebanden.

Dictator's Rulebook (seizoen 1): Een onderzoek naar de methoden die dictators van de 20e eeuw gebruikten om de macht te grijpen en te behouden. Elke aflevering richt zich op de tactieken van een andere tiran.

American Crime Story (seizoen 1-3): American Crime Story vertelt de verhalen van wereldberoemde misdaadzaken die veel stof deden opwaaien. De zaak van O.J. Simpson wordt gezien vanuit het perspectief van de advocaten die onderhandelen achter de schermen en manoeuvreren tussen beide zijden van de rechtbank. Een combinatie van vertrouwen vanuit de vervolgers, sluwheid vanuit de verdediging en de geschiedenis met de Afro-Amerikaanse gemeenschap van de LAPD geeft de jury wat ze nodig had: redelijke twijfel. De moord op modegigant Gianni Versace werd tevens breeduit in de pers besproken en liet meer dan genoeg vragen achter voor alle betrokkenen.

America's Funniest Home Videos: Animal Edition (seizoen 1): NatGeo ontmoet America's Funniest Home Videos in het ultieme nieuwe dierenprogramma met hilarische huisdieren, geweldig wild en alles ertussenin.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E16)
Obi-Wan Kenobi (S01E05)
Ms. Marvel (S01E02)
El Galán. La TV cambió, él no. (S01E02)
Big Sky (S02E10)
9-1-1: Lone Star (S03E11)
The Kardashians (S01E10)

Lees meer over: Disney, Disney plus, Weekoverzicht

Populair nieuws