search
Luister hier de volledige versie van 'Chimps Don't Cry' uit 'The Boys'
Series / Nieuws

Luister hier de volledige versie van 'Chimps Don't Cry' uit 'The Boys'

The Boys heeft de volledige versie uitgebracht van het 'Chimps Don't Cry'-nummer uit de laatste aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Crimson Countess maakte dit seizoen haar debuut in The boys, maar lang mocht ze niet van de spotlight genieten. Haar megasterk ex-vriendje Soldier boy had nog een appeltje met haar te schillen, wat haar dood tot gevolg had.

Maar voordat ze explodeerde, kregen we een kleine teaser te horen van een van haar laatste hits als zangeres: "Chimps Don't Cry". Nu heeft het Twitter-kanaal van The Boys het volledige nummer geüpload.

Chimps Don't Cry
"Chimps Don't Cry" staat nu online en het is bananas. Aldus The Boys. Crimson Countess wilde eigenlijk niets liever dan simpelweg muziek maken voor haar trouwe fans, maar toen kwamen The Boys in haar leven. Butcher en co gebruikten haar om te onderhandelen met Soldier Boy, en om uiteindelijk een deal met hem te sluiten. Helaas was dit slecht nieuws voor Crimson Countess.

Onterecht was de woede van Soldier Boy jegens Crimson Countess echter niet, aangezien ze verantwoordelijk was voor het gevangen nemen van Soldier Boy waardoor hij jaren in Rusland zat opgesloten.



Aflevering zes van seizoen drie van The Boys is deze vrijdag op Amazon Prime Video te checken. Het belooft een spektakel te worden, met de titel Herogasm.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen