'Obi-Wan Kenobi'-schrijver over mogelijk tweede seizoen

Obi-Wan Kenobi-schrijver Joby Harold heeft zich uitgelaten over een mogelijk tweede seizoen van de serie.

Niels Arts, 20-06-2022 14:55

Het einde van seizoen 1 van Obi-Wan Kenobi is nabij. Komt er een tweede seizoen? Dat is nog niet bevestigd, maar de schrijver van de serie heeft het er onlangs wel over gehad.
Aanstaande woensdag 22 juni krijgen we de laatste aflevering van Obi-Wan Kenobi seizoen 1 te zien, maar zal dit ook meteen de laatste aflevering van de serie zijn? Dat is nog onbekend, maar het lijkt erop dat de schrijver in ieder geval nog wel een seizoen wil maken.

Seizoen 2 van Obi-Wan Kenobi
Helaas kan Obi-Wan Kenobi-schrijver Joby Harold niet zoveel zeggen over een mogelijk tweede seizoen, maar uit zijn woorden blijkt dat hij er wel degelijk geïnteresseerd in is. Dit is wat hij zei in een interview met Deadline:

"Ik kan geen antwoord geven op deze vragen. Maar ik hou van Star Wars, en de ervaring om aan Star Wars te werken heeft dat op geen enkele manier veranderd. Dat heeft het alleen maar een groter onderdeel van mijn leven gemaakt, en ik voel me gelukkig om er een onderdeel van te zijn."

Harold lijkt dus zeer bereid te zijn om aan een tweede seizoen mee te werken. Nu moet alleen Disney nog overtuigd worden. Eerst gaan we maar eens zien hoe het eerste seizoen afloopt, aanstaande woensdag op Disney Plus.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Darth Vader

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix