Dit concept voor een 'Stranger Things'-spinoff wil je zien!

Geweldig idee 'Stranger Things'-spinoff

Wat moet er na seizoen 7 gaan komen? Een fan heeft een geweldig idee, dat op veel support mag rekenen.

Mitchell van Vuren, 21 juni 2022 10:10

Het einde van Stranger Things is bijna hier, en de vraag is wat hierna de plannen van Netflix zijn met de hitserie. Een spin-off zou helemaal zo gek nog niet zijn, en Netflix staat erom bekend ze graag te maken. Een fan geeft op Reddit een solide tip.
Stranger Things is onderhand een paradepaardje voor Netflix geworden met wereldwijd succes. Hoe het moet gaan aflopen met de serie weet (bijna) niemand op dit moment, maar dat het hierna volledig afgelopen is met de wereld van Hawkins zou enorm zonde zijn voor zowel de fans als de streamingdienst zelf.

Een spin-off na seizoen 7 zou volgens velen een goede manier zijn om de wereld te laten voortbestaan, en op Reddit werd er onlangs een erg goede suggestie gedaan.

Een buddyserie
Deze fan ziet wel een toekomst in een spin-off met Steve Harrington (Joe Keery) en Robin Buckley (Maya Hawke). Lees hieronder de hele post, waar Reddit erg positief op reageerde.


Het idee is zo gek nog niet, aangezien de doorsnee aflevering nu meer dan 30 miljoen dollar kost. Met een fractie daarvan zou een spin-off, zoals deze, gemaakt kunnen worden, die nog steeds bijzonder goed zou vallen bij de trouwe fans.

Bron: We Got This Covered

Lees meer over: netflix, stranger things, Joe Keery, Maya Hawke

Populair nieuws