Nieuwe serie 'Avatar: The Last Airbender' krijgt bizar grote cast

Naast enkele grote namen voor de hoofdrollen staan er ons ook heel, heel veel bijrollen te wachten.

Mitchell van Vuren, 21-06-2022 09:35

Een kostuumontwerper van de aankomende serie Avatar: The Last Airbender heeft met een foto op sociale media onthuld hoe bizar groot de cast zal gaan worden: meer dan 130 kostuums voor bijrollen, en dat is exclusief de stuntmensen en de figuranten"
De liveaction-remake van de geliefde Nickelodeon-serie komt eraan, en het belooft het kijken waard te worden. Na het populariteit van de originele serie, die liep van 2005 tot 2008, moet Netflix natuurlijk ook een poging wagen dit succes te evenaren.

Dit is niet de eerste poging tot een remake. In 2010 werd er als eerste de filmadaptatie The Last Airbender gemaakt, die fameus is geflopt. Onder leiding van Albert Kim, showrunner van Sleepy Hollow, probeert men het nu nog een keer.

Veel van de hoofdrollen zijn al bekendgemaakt met Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka, Dallas Liu als Zuko, Paul Sun-Hyung Lee als Iroh, Elizabeth Yu als Azula en Daniel Dae Kim als Vuurheer Ozai. Ook enkele bijrollen zijn al aangekondigd: A Martinez als Meester Pakku, en Amber Midthunder als Prinses Yue.

De daadwerkelijke omvang van de cast
Maar dat is bij lange na nog niet de hele cast. Met een foto op Instagram liet kostuumontwerper Farnaz Khaki-Sadigh weten hoeveel kostuums er wel niet gemaakt moesten worden. Op de foto zijn de 'collection master binders' te zien, waarmee kostuumontwerpers werken tijdens het casten.


Een totaal van meer dan 130 kostuums, met daarin behoorlijk wat personages, belooft hopelijk de terugkeer van veel geliefde namen uit de originele serie. De productie zou bijna afgerond moeten zijn, dus hopelijk mogen we het binnenkort gaan ontdekken!

Bron: ScreenRant

Lees meer over: avatar the last airbender, netflix, Gordon Cormier, Kiawentiio Tarbell

Populair nieuws