search

Ons nieuws van dinsdag 21 juni 2022

Slotaflevering 'Obi-Wan Kenobi' belooft opvallende clash
Series / Posters

Slotaflevering 'Obi-Wan Kenobi' belooft opvallende clash

Gaan we in de laatste aflevering terug naar Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith?

Er is een nieuwe poster voor de serie Obi-Wan Kenobi opgedoken en deze hint naar wat een episch duel lijkt te worden tussen Obi-Wan en Darth Vader in een setting die fans van Revenge of the Sith toe zullen juichen. Let op: spoilers.

Morgen verschijnt de zesde en laatste aflevering van de nieuwste Star Wars-serie op Disney+ en daarin zien we een nieuwe confrontatie tussen de twee oude vrienden.

En die clash lijkt de laatste confrontatie te worden tussen de twee totdat ze elkaar weer treffen in hun fatale clash in A New Hope.

Clash op Mustafar?
Als onderstaande poster, die opdook op SFFGazette.com, dan kunnen we een confrontatie tussen de twee verwachten op Mustafar, de lavaplaneet waar de twee eerder met elkaar vochten in Revenge of the Sith.

Duidelijk is dat de rol van Reva nog niet is uitgespeeld, aangezien zij nu weet dat Luke en Leia kinderen zijn van Anakin.

Bekijk vanaf morgen de complete serie op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende aflevering 'The Boys' belooft gruwelijk te worden
Series / Nieuws

Volgende aflevering 'The Boys' belooft gruwelijk te worden

Aankomende vrijdag krijgen we dan eindelijk de aflevering te zien.

Het derde seizoen van de bijzonder stevige superheldenserie The Boys is ondertussen ruim over de helft en aankomende vrijdag verschijnt de al veelbesproken aflevering Herogasm. Het is misschien wel dé aflevering van het seizoen.

Nu heeft Prime Video een teaser onthuld voor deze aflevering. Het is slechts een korte teaser met onder meer de tekst "Dit is het enige beeldmateriaal dat wettelijk zou zijn goedgekeurd om je van tevoren te laten zien"

We krijgen verschillende personages te zien, waaronder The Deep, Soldier Boy en Starlight, die reageren op wat ze zien tijdens de jaarlijkse Supe 'bijeenkomst'.

Aankomende vrijdag: Herogasm!
Aan het einde van de video zien we ook kort het personage Vasilii "Love Sausage" Vorishikin. Vanaf aankomende vrijdag zie je Herogasm op Amazon Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Spriggan'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Spriggan'

Door de grote verzameling explosies is er geen plek meer voor een verhaal.

Regie: Hiroshi Kobayashi | Cast (stemmen): Chiaki Kobayashi (Yuu Ominae), Mariya Ise (Yoshino Somei), Keni Hamade (Director Yamato ), Youhei Azamaki (Jean Jacquemondo), Takayuki Sugou (Bowman), e.a. | Afleveringen: 6 | Speelduur: 43-46 minuten | Jaar: 2022

Lang geleden bewoonde een enorm geavanceerde samenleving de aarde. Dat deze zo geavanceerd was, zorgde uiteindelijk voor haar noodlottige ondergang, maar niet voordat deze een waarschuwing maakte op een onverwoestbaar materiaal. Om te voorkomen dat in de toekomst dezelfde fouten worden gemaakt, is het van groot belang dat de overblijfselen van deze samenleving uit de verkeerde blijven. Organisatie ARCAM neemt daarom de taak op zich deze verschillende relikwieën te vinden en beschermen.

De opzet en het verhaal zullen geen originaliteitsprijs winnen, maar al snel wordt duidelijk dat dit ook nooit het plan was. Wat dan wel? Snoeiharde actie. Animeserie Spriggan is het soort productie waar Michael Bay trots op zou zijn. En dankzij de nodige zelfverzekerdheid en zelfkennis komt er nog best wat leuks uit.

Wat meteen opvalt is de klassieke animatiestijl, die doet denken aan anime uit de jaren negentig en ook duidelijk inspiratie haalt uit Akira. Dit wekt nostalgische gevoelens op, maar de animatie heeft gelukkig wel een update gekregen, want deze is van een enorm hoog niveau. Vooral de vechtscènes zijn scherp en bevatten een choreografie die bijna van Benjamin Millepied afkomstig lijkt. Het zorgt voor een gelukkig huwelijk tussen het oude en het nieuwe.

Spriggan weet het klaar te spelen om 2D- en 3D-animatie mooi samen te laten komen, wat weinig andere animatieproducties lukt. De 3D-momenten zijn subtiel verwerkt, waardoor ze niet afsteken tegen de 2D-beelden maar deze juist versterken. Dit werkt ook goed bij de vele brute scènes die niet voor de tere zieltjes zijn. Het bloed vloeit rijkelijk bij de aangenaam overdadige actiescènes.

Dit over-the-top karakter kenmerkt ook de rest van de serie. Het vindt zijn gelijkenis nog het meest bij het Shounen-genre in anime, waar overdaad vaak gebruikelijke kost is. Helaas ontbeert het verhaal spanning omdat de kijker eigenlijk al weet hoe Yuu Ominae uit elk gevecht gaat komen. Yuu is de beste agent in het ARCAM-team en, uiteraard, nog maar zestien jaar oud. En dat is meteen ook bijna alles wat er te zeggen valt over deze hoofdpersoon.

Want, om nog maar even terug te grijpen op Michael Bay, waar Spriggan scoort met zijn actiescènes, is er qua verhaal of ontwikkeling van personages vrijwel niets te vinden. Dit ligt voor een groot deel aan de opzet. Elke aflevering heeft een opzichzelfstaand verhaal dat weinig ruimte laat voor een overkoepelend geheel, waardoor de serie erg formulematig en weinig verrassend uitpakt. Het is dan ook af te raden om de serie te bingewatchen. Een beter idee is om af en toe een losse aflevering te kijken.

Wat voor de nodige discrepantie zorgt, is de rare mengeling van de kleine momentjes van Yuu's schoolleven en de missies die draaien om globale problemen en wereldverdoemenis. Deze elementen steken raar tegen elkaar af, maar laten we eerlijk zijn, dat is niets nieuws voor de ervaren animekijker. Er zijn ook wat standaard wijsheden die hier en daar worden geopperd, maar eigenlijk tellen die niet als meer dan oneliners tussen de gevechten door.

Het is bij Spriggan belangrijk om te weten waar je als kijker aan begint. Er gebeurt niets verrassends of hoogstaands, maar je bestelt in dit geval ook gewoon een frietje met mayo. Het is snel, makkelijk en zeker niet vernieuwend. Desalniettemin wordt aan het einde een opzetje gedaan naar een volgend seizoen met een vraagstuk dat zowaar voor een verhaal zou kunnen zorgen. Het is te hopen van dit opzetje gebruik wordt gemaakt. In de tussentijd is dat frietje best lekker.

★★★☆☆

Spriggan is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Emmy-winnende actrice speelt tegenover Sylvester Stallone in 'Tulsa King'
Series / Nieuws

Deze Emmy-winnende actrice speelt tegenover Sylvester Stallone in 'Tulsa King'

Als o.a. de actrice van Lois Lane vormt de actrice een formidabel tegengewicht tegenover de oude rot Stallone.

Dana Delany zal verschijnen in de nieuwe Paramount Plus-serie, samen met de eerder bekendgemaakte Sylvester Stallone. Delany heeft een flinke loopbaan binnen de filmwereld achter de rug en speelde onder meer in de serie China Beach, waarvoor zij twee Emmy's gewonnen heeft.

In Tulsa King volgt de kijker het verhaal van de oude gangster Dwight 'The General' Manfredi, die wordt vertolkt door Stallone. Na vijfentwintig jaar cel keert hij terug naar New York en wordt door zijn oude maffiabaas verbannen naar de uithoek Tulsa in Okla.

Nadat Manfredi duidelijk is geworden dat het slecht met hem kan aflopen nu hij in ongenade is gevallen, komt hij met een plan. Hij brengt een groep rare snuiters samen om een nieuw crimineel imperium op te zetten, dat hem zal kronen tot de 'Tulsa King'.

Wat moet Delany gaan waarmaken?
Delany zal de rol van Margaret spelen, een eigenaresse van een manege met waarschijnlijk een grote hoeveelheid aan schermtijd. Zij heeft zichzelf immers al ten volste bewezen als een gewinterde actrice met haar rol als Colleen McMurphy in China Beach. Daarvoor won ze twee Emmy's en kreeg ze vier nominaties voor Beste Actrice.

Ook kreeg ze een Emmy-nominatie voor een bijrol in de serie Family Law. Maar ze is mogelijk nog het meest bekend geworden met haar werk als stemactrice in de rol van Lois Lan. Je hebt haar misschien al gehoord in Superman: TAS, Justice League en Batman: Mask of the Phantasm.

Eind 2023 zal Tulsa King uitkomen bij Paramount+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'When Calls The Heart' krijgt een tiende seizoen en was nog nooit zo populair
Series / Nieuws

'When Calls The Heart' krijgt een tiende seizoen en was nog nooit zo populair

In het verleden was Netflix nog houder van de rechten van de reeks...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie When Calls The Heart kan wereldwijd rekenen op heel wat fans. Het hoeft dan ook eigenlijk niet te verbazen dat Hallmark Channel een tiende seizoen heeft aangekondigd.

Met het tiende seizoen van de reeks worden er ook enkele ingrijpende veranderingen doorgevoerd. Zo wordt de huidige seriemaker Brian Bird vervangen door Lindsay Sturman. Haar kan je kennen van andere projecten als Teen Wolf en Supergirl.

Ondanks het feit dat we dus wel met zekerheid weten dat er een nieuwe seriemaker is aangesteld voor het nieuwe seizoen zijn details over het plot tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Netflix
When Calls The Heart blijkt nog nooit eerder zo populair te zijn geweest als nu het geval is. Deze stelling wordt kracht bijgezet doordat het negende seizoen kon rekenen op de beste kijkcijfers tot dusver, althans in de Verenigde Staten.

Dat negende seizoen is op moment van schrijven hier in Nederland helaas nog niet te bekijken. In het verleden was het streamingdienst Netflix die de rechten in bezit had om ze internationaal aan te bieden, maar daar kwam eind oktober van vorig jaar een einde aan. Toen verdwenen ook de eerste vier seizoenen uit het aanbod van de streamingdienst.

Seizoen vijf en zes zijn op moment van schrijven in Nederland nog wel te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft gloednieuwe Sisi-serie releasedatum
Series / Nieuws

Netflix geeft gloednieuwe Sisi-serie releasedatum

Opnieuw is het leven van keizerin Sisi onderwerp van een serie...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Door de jaren heen is het leven van keizerin Sisi reeds meermaals voer geweest voor menig aantal films en series. Nu heeft Netflix de releasedatum aangekondigd van de gloednieuwe Duitse reeks Die Kaiserin.

In de nieuwe Netflix-serie Die Kaiserin maken we kennis met een jonge keizerin Elisabeth von Wittelsbach. Daarnaast wordt er ook heel wat aandacht besteed aan het leven van de tot op dat moment nog onervaren keizer Frans Jozef van Oostenrijk-Hongarije.

Voor beiden geldt dat ze op een bepaald moment af te rekenen krijgen met een hof boordevol met beperkingen. Daarnaast barst er ook nog eens een stevige machtsstrijd uit wat eveneens zijn impact heeft op het leven van beiden. Wanneer er een romantische situatie ontstaat wordt alles alleen maar nog complexer... Frans gaat namelijk trouwen met iemand anders.

September
Verantwoordelijk voor de regie van de reeks zijn Katrin Gebbe en Florian Cossen. De hoofdrollen in de nieuwe productie zijn dan weer weggelegd voor Devrim Lingnau en Philip Froissant.

Het eerste seizoen van Die Kaiserin is vanaf 29 september te bekijken op streamingdienst Netflix en bestaat uit 6 afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert trailer van derde seizoen coming-of-age serie 'Sintonia'
Series / Nieuws

Netflix lanceert trailer van derde seizoen coming-of-age serie 'Sintonia'

De serie blijkt het (voorlopig) vooral in Brazilië bijzonder goed te doen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zag er even allemaal net wat minder rooskleurig uit voor de coming-of-age serie Sintonia. Uiteindelijk kreeg de serie toch een derde seizoen waarvan de trailer nu te bekijken is.

In de serie Sintonia volgen we vooral het doen en laten van de drie vrienden Nando, Doni en Rita. Zij wonen alle drie in de grote Braziliaanse stad São Paulo en leven een vrij intens leven bestaande uit drugs, muziek en religie.

Dat er even werd getwijfeld aan de komst van een derde seizoen heeft overigens niets te maken met de populariteit van de reeks. Ondanks het feit dat ze buiten Brazilië net wat minder populair blijkt te zijn staat ze in eigen land wel standvastig in de top 3 met best bekeken series.

13 juli
Fans maakten zich vooral zorgen omwille van het enige tijd uitblijven van de aankondiging van een derde seizoen omdat er op die manier nooit een vervolg zou komen op de spectaculaire cliffhanger waarmee het tweede seizoen ten einde kwam. Dat is dus gelukkig niet het geval.

Het derde seizoen van Sintonia is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 13 juli 2022. Zou jij wel alvast graag een voorsmaakje willen krijgen van dat derde seizoen? Dan kan de net gelanceerde, onderstaande trailer daarvoor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Workin' Moms' eindigt met seizoen 7
Series / Nieuws

'Workin' Moms' eindigt met seizoen 7

CBC geeft de populaire Canadese komedieserie nog één laatste seizoen...

Geoffrey Ketels
In eerste instantie bleek er vooral goed nieuws te zijn voor de fans van de Canadese komedieserie Workin' Moms. De serie krijgt namelijk met zekerheid een zevende seizoen,... alleen wordt dat wel het laatste.

Het zevende en laatste seizoen gaat verder waar het zesde seizoen eindigde. In het laatste seizoen van de reeks moeten Kate, Anne, Sloane, Jenny en Val bepalen welke impact ze achter zullen laten op hun werk en welke ervaring ze mee zullen geven aan hun kinderen. Concrete details over het plot van het finale seizoen zijn tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Afscheid
Ondanks het feit dat Workin' Moms in de praktijk best goed wordt bekeken heeft zender CBC er dus toch voor gekozen om er een einde aan te breien. Het is de maker van de serie, Catherine Reitman die het nieuws zelf de wereld instuurde.

Traditiegetrouw zal ook het laatste seizoen uiteraard in eerste instantie worden uitgezonden door CBC. Pas enige tijd later zal ze internationaal te bekijken zijn op Netflix.

Rekening houdende met het feit dat het zesde seizoen van de reeks eigenlijk nog maar net op 's werelds grootste streamingdienst is verschenen zal het wellicht nog wel even duren vooraleer Netflix-abonnees met het finale seizoen aan de slag zullen kunnen. Een releasedatum is in ieder geval nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe bizarre teaser van nieuwe Netflix-serie 'Man vs. Bee' met Rowan Atkinson
Series / Nieuws

Nieuwe bizarre teaser van nieuwe Netflix-serie 'Man vs. Bee' met Rowan Atkinson

In de laatste rechte lijn naar het verschijnen van de serie stuurt Netflix nog een bizarre extra teaser de wereld in...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Komende vrijdag wordt op Netflix de gloednieuwe serie Man vs. Bee gelanceerd met Rowan Atkinson. Het wordt ongetwijfeld een bijzondere serie waarvan nu een nieuwe teaser te bekijken is.

In de serie Man vs. Bee volgen we Trevor die net aan de slag is gegaan met zijn nieuwe baan als huizenoppas. Het hoeft niet te verbazen dat dit al snel uit de hand loopt waardoor er complete chaos uitbreekt.

Het eerste huis waar Trevor op moet "huissitten" staat boordevol met allemaal dure kunstwerken, auto's en... een schattig hondje. Alles lijkt in eerste instantie goed te gaan tot Trevor plots een bij ontdekt...

10 korte afleveringen
Man vs. Bee is een miniserie bestaande uit in totaal 10 korte afleveringen. De serie is vanaf komende vrijdag, 24 juni 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Wil jij alvast graag een voorsmaakje krijgen van wat deze serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande, gloednieuwe teaser die op de wereld werd losgelaten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit concept voor een 'Stranger Things'-spinoff wil je zien!
Series / Nieuws

Dit concept voor een 'Stranger Things'-spinoff wil je zien!

Wat moet er na seizoen 7 gaan komen? Een fan heeft een geweldig idee, dat op veel support mag rekenen.

Het einde van Stranger Things is bijna hier, en de vraag is wat hierna de plannen van Netflix zijn met de hitserie. Een spin-off zou helemaal zo gek nog niet zijn, en Netflix staat erom bekend ze graag te maken. Een fan geeft op Reddit een solide tip.

Stranger Things is onderhand een paradepaardje voor Netflix geworden met wereldwijd succes. Hoe het moet gaan aflopen met de serie weet (bijna) niemand op dit moment, maar dat het hierna volledig afgelopen is met de wereld van Hawkins zou enorm zonde zijn voor zowel de fans als de streamingdienst zelf.

Een spin-off na seizoen 7 zou volgens velen een goede manier zijn om de wereld te laten voortbestaan, en op Reddit werd er onlangs een erg goede suggestie gedaan.

Een buddyserie
Deze fan ziet wel een toekomst in een spin-off met Steve Harrington (Joe Keery) en Robin Buckley (Maya Hawke). Lees hieronder de hele post, waar Reddit erg positief op reageerde.



Het idee is zo gek nog niet, aangezien de doorsnee aflevering nu meer dan 30 miljoen dollar kost. Met een fractie daarvan zou een spin-off, zoals deze, gemaakt kunnen worden, die nog steeds bijzonder goed zou vallen bij de trouwe fans.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie 'Avatar: The Last Airbender' krijgt bizar grote cast
Series / Foto's

Nieuwe serie 'Avatar: The Last Airbender' krijgt bizar grote cast

Naast enkele grote namen voor de hoofdrollen staan er ons ook heel, heel veel bijrollen te wachten.

Een kostuumontwerper van de aankomende serie Avatar: The Last Airbender heeft met een foto op sociale media onthuld hoe bizar groot de cast zal gaan worden: meer dan 130 kostuums voor bijrollen, en dat is exclusief de stuntmensen en de figuranten…

De liveaction-remake van de geliefde Nickelodeon-serie komt eraan, en het belooft het kijken waard te worden. Na het populariteit van de originele serie, die liep van 2005 tot 2008, moet Netflix natuurlijk ook een poging wagen dit succes te evenaren.

Dit is niet de eerste poging tot een remake. In 2010 werd er als eerste de filmadaptatie The Last Airbender gemaakt, die fameus is geflopt. Onder leiding van Albert Kim, showrunner van Sleepy Hollow, probeert men het nu nog een keer.

Veel van de hoofdrollen zijn al bekendgemaakt met Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka, Dallas Liu als Zuko, Paul Sun-Hyung Lee als Iroh, Elizabeth Yu als Azula en Daniel Dae Kim als Vuurheer Ozai. Ook enkele bijrollen zijn al aangekondigd: A Martinez als Meester Pakku, en Amber Midthunder als Prinses Yue.

De daadwerkelijke omvang van de cast
Maar dat is bij lange na nog niet de hele cast. Met een foto op Instagram liet kostuumontwerper Farnaz Khaki-Sadigh weten hoeveel kostuums er wel niet gemaakt moesten worden. Op de foto zijn de 'collection master binders' te zien, waarmee kostuumontwerpers werken tijdens het casten.

Bekijk op instagram

Een totaal van meer dan 130 kostuums, met daarin behoorlijk wat personages, belooft hopelijk de terugkeer van veel geliefde namen uit de originele serie. De productie zou bijna afgerond moeten zijn, dus hopelijk mogen we het binnenkort gaan ontdekken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit dan echt, écht, ECHT het einde van 'Friends'?
Series / Nieuws

Is dit dan echt, écht, ECHT het einde van 'Friends'?

Een van de bekende 'vrienden' zet er nu definitief een dikke, vette punt achter.

Volgens Courteney Cox is het nu daadwerkelijk afgelopen met Friends, vertelde ze in een interview. Na vele succesvolle seizoenen en een reünie vindt ze het nu wel welletjes geweest. Cox speelde in de serie het personage Monica.

Voor vele televisiekijkers wereldwijd betekent Friends een flinke dosis nostalgie. Tussen 1994 en 2004 leverde de serie meer dan 236 afleveringen op, verspreid over tien seizoenen.

Op 27 mei 2021 vond de laatste reünie plaats, met de bijpassende titel Friends: The Reunion. Deze werd uitgezonden op HBO Max, en bevatte de originele castleden: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer. Gezeten tussen de bekende decorstukken haalden ze oude herinneringen op en ontvingen ze speciale gasten.

Afgelopen met de populaire sitcom
Maar dit was dan ook het ware einde volgens Courteney Cox. Tijdens haar gesprek met Variety liet ze weten dat zij geen behoefte meer had om opnieuw deel te nemen aan iets als een reünie.



Cox zegt over de mogelijkheid van alweer een reünie het volgende: "Kan je je het wel voorstellen? We zouden dan iets van tachtig zijn, en zeggen: 'Tijd om weer terug te komen!'"

Cox bedankt er dus hartelijk voor. Veel van de acteurs zijn al de vijftig of zestig gepasseerd, dus de reden van Cox is zeker valide te noemen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Riverdale' gaat er met een "grote klapper" uit
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Riverdale' gaat er met een "grote klapper" uit

De showrunner van Riverdale laat weten dat er voor het laatste seizoen iets groots te wachten staat.

Ondanks dat het zesde seizoen van Riverdale nog niet volledig uitgebracht is, staat de productie van het zevende en laatste seizoen al in de steigers. Over de grote finale van de hitserie laat showrunner Roberto Aguirre-Sacasa weten dat het met een "grote klapper" gaat aflopen.

In mei 2022 maakte The CW al bekend dat Riverdale slechts tot seizoen 7 zal lopen. De meest bekeken serie van The CW bleek een ongekend succes te zijn toen zij verscheen op Netflix, maar in latere seizoenen kon zij de kwaliteit van de vroege tijd niet meer waarmaken.

Nu zit seizoen 6 er bijna op, en zal op zondag 31 juli de laatste aflevering van dit seizoen worden uitgezonden. Reikhalzend wordt er uitgekeken naar het zevende en laatste seizoen, dat alles tot een mooi einde moet gaan brengen. Maar wat kunnen we ervan gaan verwachten?

Het einde van Riverdale wordt een spektakel
Tijdens een gesprek met TVLine deelde Aguirre-Sacasa de eerste details over de vorm van het laatste seizoen, dat volgens hem qua kwaliteit de serie eer aan moet gaan doen.

Aguirre-Sacasa: "Toen we werden vernieuwd voor een zevende seizoen wisten we nog niet dat het het laatste seizoen zou worden, maar ergens wisten wel al dat dat het geval was. Toen [The CW-president] Mark [Pedowitz] en ik het erover hadden… was het bitterzoet."

Hij vervolgde: "Dat gezegd hebbende, zijn we er zo trots op wat we hebben bereikt... Het belletje kwam toen we bezig waren met de laatste aflevering van seizoen 6. We bespraken wat we wilden voor het laatste seizoen en wisten niet of we voor een grote klapper of voor een rustiger einde moesten gaan. Maar we gaan gewoon voor de klapper. Het is echt opwindend".

In 2023 zal het zevende en laatste seizoen van Riverdale worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kingpin terug in 'Daredevil'-serie op Disney+?
Series / Nieuws

Kingpin terug in 'Daredevil'-serie op Disney+?

Acteur Vincent D'Onofrio zal toch zeker niet zonder reden in de sportschool leven?

Vincent D'Onofrio, de acteur die we kennen als Kingpin in Daredevil, lijkt ernaar te hinten dat hij binnen korte tijd zal terugkeren als de Marvel-schurk.

Sinds de lancering ervan, geldt Disney+ als de tweede thuishaven voor het MCU, en komt Marvel Studios aan de lopende band met nieuwe series. Vooraf aan Disney+ werd het MCU op tv uitgebreid met series over Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher.

Meer Wilson Fisk?
Nu deze series zijn verhuisd naar Disney+, is de vraag of het Huis van Muis ook deze series nieuwe seizoenen zal geven. De grootste kanshebber lijkt een herleving van Daredevil met Charlie Cox, waarin na zijn opwachting in Hawkeye ook D'Onofrio's terugkeer als de Kingpin wordt verwacht.

De boomlange acteur deelde via zijn Twitter-account een foto met de boodschap dat hij in de sportschool zit om massa te kweken. Deze foto wakkerde al snel de speculatie aan dat deze transformatie is om Wilson Fisk opnieuw te kunnen spelen.

Of dit ook echt zo is, moet natuurlijk nog blijken. Na de verschijning van Matt Murdock in Spider-Man: No Way Home kunnen we echter wel met zekerheid zeggen dat Marvel plannen heeft met The Man Without Fear!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.