search
Arnold Schwarzenegger "verbijsterd" door spin-off 'The Boys'
Series / Nieuws

Arnold Schwarzenegger "verbijsterd" door spin-off 'The Boys'

De grote vraag is of zijn zoon Patrick, die in de controversiƫle serie speelt, het moet opvatten als compliment of niet.

Zelfs voor Arnold Schwarzenegger blijkt het universum van The Boys een tikje heftig te zijn. Zijn zoon Patrick, die in de spin-off van de serie speelt, liet enkele achter-de-schermen-beelden zien van de serie. Arnie zou volgens zijn zoon 'verbijsterd' hebben gereageerd op de beelden.

Er is nog niet veel bekend van de spin-off, genaamd The Boys Present: Varsity. In de show worden meerdere adolescenten gevolgd, terwijl zij meerdere uitdagingen moeten aangaan op de 'Godolkin University School of Crimefighting'.

In de spin-off volgt men de vriendengroep G-Men, een duidelijke parodie op Marvels X-Men. Eerder deden de filmmakers dezelfde stunt bij de originele serie, maar parodieerden toen DC's Justice League met de eigen vriendengroep The Seven.

Een vulgair gebeuren
The Boys staat bekend om zijn controversiƫle aard, die de serie veelvuldig in het nieuws heeft gebracht. De reactie van Arnold Schwarzenegger lijkt te bevestigen dat de spin-off dezelfde insteek zal hebben.

Volgens het verhaal van Patrick Schwarzenegger, die in de voetsporen van zijn vader de filmwereld in is gegaan, reageerde zijn vader 'verbijsterd' toen hij hem beelden van de opnames had laten zien. Naar verluid zou Arnie hebben gezegd: "What the f*ck are you filming?"

Als een Hollywood-veteraan als Arnold Schwarzenegger de eerste beelden al heftig vindt, belooft dat een waardige opvolger op te leveren voor de originele serie. Een releasedatum voor de spin-off is helaas nog niet bekendgemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen