search

Ons nieuws van woensdag 22 juni 2022

'Wonder Man' schijnt satire op Hollywood te worden
Series / Nieuws

'Wonder Man' schijnt satire op Hollywood te worden

Een Wonder Man-serie op Disney Plus is aangekondigd, en het lijkt erop dat het satire wordt.

Enkele dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Wonder Man een eigen serie krijgt op Disney Plus. Volgens bronnen wordt de serie satire op Hollywood.

Er is een Disney Plus-serie gebaseerd op de Marvel-superheld Wonder Man in ontwikkeling. Geen wonder, want iedere superheld van Marvel lijkt tegenwoordig een serie te krijgen. Dit nieuws kwam enkele dagen geleden voor het eerst naar buiten.

Wonder man op Disney Plus
Joe Otterson, een schrijver voor Variety, meldde na de aankondiging dat de serie mogelijk satire wordt op Hollywood. Dat zou volgens hem best wel bij het personage passen, aangezien het achtergrondverhaal van Wonder Man als acteur en stuntman in de comics.

Otterson geeft echter wel aan dat hij dit niet zeker weet en dit dus zomaar eens niet waar kan zijn. Maar het is leuk om erover te speculeren.

Eerder was al bekend dat de serie in een vroege fase van ontwikkeling is en gemaakt wordt door Shang-Chi-regisseur Destin Daniel Cretton. Andrew Guest is tevens aan het project verbonden als schrijver. Hem kennen we als schrijver van comedies zoals Brooklyn Nine-Nine en Community.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de nieuwe titel van deze 'Yellowstone'-prequel
Series / Nieuws

Dit is de nieuwe titel van deze 'Yellowstone'-prequel

De Yellowstone-prequel 1932 heet nu 1923 om beter de tijdsperiode te reflecteren waarin het afspeelt.

De tweede Yellowstone-prequel in ontwikkeling heeft een nieuwe naam gekregen. De serie, die eerst 1932 heette, heeft nu de naam 1923 gekregen.

Hier is voor gekozen om de tijdsperiode waarin het verhaal van de prequel afspeelt beter te reflecteren. Paramount Network geeft aan dat het einde van de Eerste Wereldoorlog in 1918 en het begin van de Drooglegging in 1920 mee worden genomen in het verhaal van 1923.

Yellowstone-prequel 1923
De naamsverandering is dus makkelijk te verklaren. Verder maakte Paramount Network ook enkele nieuwe details bekend over de prequel 1923. De serie gaat over de Dutton-familie en volgt de volgende twee generaties in hun poging om te overleven in een economisch gehavend Amerika.

Tevens maakte het netwerk bekend dat 1923 in december van start moet gaan, nadat we het vijfde seizoen van Yellowstone al gezien hebben. Wanneer Yellowstone seizoen vijf van start gaat, is nog onduidelijk.

Onlangs kwam al het nieuws naar buiten dat Harrison Ford en Helen Mirren zijn aangesteld om de hoofdrollen te spelen in 1923.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat verwacht deze 'Squid Game'-acteur van seizoen 2?
Series / Nieuws

Wat verwacht deze 'Squid Game'-acteur van seizoen 2?

Nu \'s werelds meest bekeken televisieserie een tweede seizoen krijgt, spreken veel mensen hun ideeën uit over de toekomst.

Deze maand kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Squid Game, de immens populaire serie uit Zuid-Korea, een tweede seizoen gaat krijgen. Park Hae-soo, die de rol van Cho Sang-Woo op zich nam in de serie, spreekt zijn gedachten uit over het tweede seizoen.

De hype rond de populaire serie probeert Netflix met de verlenging ervan duidelijk weer op te roepen. De serie staat dan ook op de absolute nummer 1 van meest bekeken serie van de streamingdienst: meer dan 142 miljoen huishoudens keken ernaar.

Pas geleden kwam de streamingdienst ook al met de aankondiging voor een spelshow, waarbij mensen uit de hele wereld zich kunnen aanmelden voor een 'squid game' in het echte leven. Gelukkig hebben ze daar wel expliciet bij vermeld dat elke deelnemer ook weer zal terugkeren na het spelen van het lugubere spel…

In gesprek met Park Hae-soo
Over het tweede seizoen is nog maar weinig bekend, maar voorzichtig komen de tongen van de eerste mensen los. Daarbij hoort Park Hae-soo, die sprak met Discussing Film.

Park Hae-Soon: "Of mijn personage terug zal keren weet enkel de regisseur. Dus dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Wat ik graag zou willen zien is dat het personage Gi-hun meer zal worden uitgewerkt, evenals zijn relatie met de gemaskerde man… Voor de spelletjes moeten de mensen gerust zijn dat er nog zat traditionele Koreaanse spelletjes zijn, die men nog niet heeft gezien."

Over een releasedatum voor het tweede seizoen is helaas nog niets naar buiten gebracht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Intense trailer voor seizoensfinale 'Superman & Lois'
Series / Trailer

Intense trailer voor seizoensfinale 'Superman & Lois'

Het seizoen lijkt te gaan eindigen met een behoorlijk vechtspektakel voor de Man van Staal.

The CW heeft zojuist de laatste trailer uitgebracht voor de seizoensfinale van het tweede seizoen van Superman & Lois. Daarin zien we de Man van Staal zich voorbereiden op wat een episch gevecht dient te worden.

In de serie volgen we de laatste avonturen van de gedeelde avonturen van Superman en Lois Lane. De laatste aflevering van het tweede seizoen van Superman & Lois is geregisseerd door Gregory Smith, met een script dat geschreven is door Brent Fletcher en showrunner Todd Helbing.

Na het uitbrengen van de veertiende aflevering van seizoen 2 bracht The CW een trailer uit voor de 'grote finale' in aflevering 15. Met de naam 'Waiting for Superman' laat de trailer de nasleep zien van 'Worlds War Bizarre', waarbij Earth-Prime op het punt staat te fuseren met de 'Inverse World'.

De laatste aflevering
Ondanks dat hij niet te zien is in de trailer, zal ook David Ramsey te zien zijn als John Diggle uit Arrow. Daarmee zal ook meteen de link worden gelegd met de Arrowverse, en zal mogelijk de grote slechterik van het komende seizoen al te zien zijn in de aflevering.

Bekijk hieronder de trailer.



Op 28 juli zal The CW de laatste aflevering van Superman & Lois seizoen uitzenden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nicolas Cage wordt opgevolgd door deze acteur in 'National Treasure'-serie
Series / Nieuws

Nicolas Cage wordt opgevolgd door deze acteur in 'National Treasure'-serie

De acteur belooft een flinke injectie humor aan de serie toe te gaan voegen.

De officiële opvolger van Nicolas Cage als de bekendste schattenjager van Amerika (of is dat Harrison Ford?) zal Jacob Vargas zijn. Hij zal de hoofdrol spelen in de nieuwe Disney Plus-serie National Treasure, gebaseerd op de eerdere gelijknamige films.

In de aankomende serie zal Vargas het personage Rafael spelen. Die wordt omschreven als een 'ruig en avontuurlijk type met een obsessie voor schatten en een goed gevoel voor humor'. Volgens de rapportage van Variety zal hij een veel terugkerend personage zijn, dus de plek van hoofdrolspeler lijkt voor hem weggelegd!

Naast Vargas zal in de adaptatie van de films uit 2004 en 2007 Lisette Axis te zien zijn. Zij zal het personage Jess spelen. Die wordt beschreven als 'een briljante en vindingrijke dromer, die aan de reis van haar leven begint om de waarheid over het verleden van haar familie te leren kennen en een oude schat te vinden'. Een oud gezicht uit de originele films zal ook te vinden zijn in de vorm van Justin Bartha, die de rol van Riley Poole wederom op zich zal nemen.

Wie is Jacob Vargas?
De vervanger van Nick Cage moet wel een zwaargewicht zijn om de serie een volwaardige opvolger te laten vormen op de films. Vargas verscheen laatst nog als Tony Ochoa in de Netflix-serie Iglesias. Tevens heeft hij een terugkerende rol in Mayans MC, en was ook te zien in Steven Soderbergh's Kimi.

De serie is nu nog in productie, en heeft van Disney+ helaas nog geen releasedatum gekregen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Orcs zien er gruwelijk uit op eerste foto's 'Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Foto's

Orcs zien er gruwelijk uit op eerste foto's 'Lord of the Rings: The Rings of Power'

Lord of the Rings: The Rings of Power heeft zijn Orcs voor het eerst onthuld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog maar een paar maanden wachten en dan is Lord of the Rings: The Rings of Power eindelijk op Prime Video te zien. Tot die tijd moeten we het doen met een reeks eerste blikken en kleine onthullingen.

Vandaag zijn er de eerste foto's vrijgegeven van de Orcs in de serie van Prime Video. Het gaat om foto's die via IGN zijn vrijgegeven en gemaakt zijn door fotograaf Matt Grace. Hij vangt de intensiteit en monsterlijkheid van de Orcs heel goed.

Lord of the Rings: The Rings of Power-Orcs
Duidelijk is dat er meer detail zit in de gezichten en lichamen van de ORcs in Lord of the Rings: The Rings of Power.

De protheses die gebruikt zijn worden gemaakt door Jamie Wilson en zijn team. Volgens uitvoerend producent Lindsey Weber blijkt uit al dat werk een enorme liefde:

"Ik houd van het designs van de wezens, dus hier praat ik met groot genoegen over. JD en Patrick, de showrunners, de eerste pagina van hun seriebijbel ging over de Orcs. Ze hebben daar echt wel passie voor, ze houden van de praktische protheses en het design. Ze wilden ze verkennen, omdat dit de Tweede Era is, duizenden jaren voor de gebeurtenissen van de Derde Era. Het was dus echt belangrijk om ze te behandelen als hun eigen cultuur en om hun wereld te verkennen als eentje die dat ook wel echt waard is."

In de films van Peter Jackson zijn Orcs niet meer dan een leger van Sauron, terwijl ze nu duidelijk intelligent zijn en een cultuur hebben:











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult eindelijk trailer 'Stranger Things' seizoen 4, deel 2
Series / Trailer

Netflix onthult eindelijk trailer 'Stranger Things' seizoen 4, deel 2

Stranger Things keert over 9 dagen weer terug op Netflix met twee lange afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen drie weken hebben tv-kijkers massaal genoten van de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things. Er komen er nog twee aan.

Omdat Netflix zijn fans niet nog langer wilde laten wachten op de serie Stranger Things, gaf men de eerste 7 delen al vrij op 27 mei. De laatste twee afleveringen, die gezamenlijk bijna vier uur duren, komen op 1 juli op de streamingdienst te staan. Daarmee komt er nog heel wat Stranger Things aan!

Stranger Things-trailer
Vandaag heeft Netflix de laatste trailer vrijgegeven voor het laatste deel van Stranger Things.

Duidelijk blijkt uit de trailer dat Stranger Things richting een actierijk einde van dit op een na laatste seizoen gaat.

Stranger Things breekt al heel wat records voor Netflix, een trend die vermoedelijk door zal gaan met het komende tweede volume van het vierde seizoen. 1 juli komt die rits afleveringen dus online te staan.

Hieronder de trailer voor Stranger Things seizoen 4, volume 2:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beruchte schurk terug in 'The Flash' seizoen 9?
Series / Nieuws

Beruchte schurk terug in 'The Flash' seizoen 9?

Een bijand uit het zesde seizoen van het Arrowverse lijkt haast zeker te gaan terugkeren.

Een van grootste schurken uit het Arrowverse lijkt terug te gaan keren voor het negende seizoen van The Flash. Wie het is? Dat lees je hieronder.

Het einde van het achtste seizoen van The Flash nadert binnenkort met de seizoensfinale Negative, Part Two, maar we weten helaas nog niet wanneer seizoen 9 precies zal beginnen.

Bloodwork is back!
En hoewel we nog maar weinig weten over seizoen 9, is wel al bevestigd dat Jesse L. Martin niet langer een vaste rol zal hebben in de serie als Joe West. Daarnaast onderhandelen Candice Patton (Iris West) en Danielle Panabaker (Killer Frost) nog over hun contracten voor seizoen 9, maar daar komt hopelijk snel meer duidelijkheid over.

In het nieuwste deel van Earth Prime, een comic die voortborduurt op alles wat er in het Arrowverse gebeurt, duikt naar verluidt Ramsey Russo, alias Bloodwork, op. Bloodwork is de grote schurk uit seizoen 6 van The Flash en werd gespeeld door Sendhil Ramamurthy (Heroes). Hij werd uiteindelijk naar ARGUS gestuurd, waarna hij in de strips ontsnapte. En die ontsnapping lijkt een rol te gaan spelen in seizoen 9.

Warner Bros. en The CW moeten nog officieel aankondigen dat Ramamurthy terugkeert als Bloodwork, maar gezien het feit dat de strips als canon gelden, lijkt dit slechts een kwestie van tijd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie onthult mythische wezens
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie onthult mythische wezens

The Lord of the Rings: The Rings of Power onthult zijn Ents, pratende bomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een vrij aparte promo-video voor The Lord of the Rings: The Rings of Power onthult de herders van de bomen van Midden-Aarde: Ents.

In tegenstelling tot de andere promo's voor de Prime Video-serie, speelt deze video zich af in onze wereld. We zien een ongemakkelijk jong kereltje die ineens de boeken van J.R.R. Tolkien ontdekt en gepassioneerd fan wordt. Hij gaat naar een speciale screening van de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power in wat lijkt op de cosplay van een elf. Maar ergens halverwege stelt het knulletje zich voor dat de boom buiten zijn klaslokaal een Ent wordt, waarmee de hint is dat het oeroude ras in The Lord of the Rings: The Rings of Power verschijnt.

Enten van Tolkien
Schrijver J.R.R. Tolkien schreef dat de Ents behoren tot de oudste rassen van Midden-Aarde. Ze zijn gemaakt door Yavanna, de Aratar die verantwoordelijk was voor het fruit en andere plantleven. Ents moesten de bossen van de wereld beschermen tegen de dwergen en de uitbreiding van hun mijnen.

In de boeken leidt de Ent Treebeard een hele groep in een aanval op Isengard, samen met de Hobbits Merry en Pippin. Dat nadat Saruman de bossen in de omgeving omhakte.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is sinds november 2017 in de maak.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' brengt meer personages terug!
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' brengt meer personages terug!

Star Trek: Picard wordt een groot feest voor de fans van Star Trek, dat is zeker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde en laatste seizoen van Star Trek: Picard brengt de kerncast van Star Trek: The Next Generation terug. Maar het lijkt erop dat we meer bekende gezichten te zien krijgen.

Terry Matalas heeft de eer het laatste seizoen van Star Trek: Picard te mogen maken als showrunner. De opnames van het seizoen zijn al rond en in een interview met de podcast Inglorious Treksperts vertelde hij wat we mogen verwachten.

Star Trek: Picard seizoen 3
"Er was een moment in het bijzonder, laat ik zeggen dat het een legendarisch moment is. Ik kan je zeggen dat je ze allemaal samen ziet. En er gebeuren wat dingen. Ik weet nog dat ik mij tot mijn assistent wendde en zei: 'op dit moment zou ik moeten huilen, maar ik ben veel te gestresst om dit goed te doen'. Omdat ik het niet wil verpesten."

"De momenten die mij echt raken, als ik nu kijk, is niet Patrick, Frakes, LeVar en Gates en Marina en Michel. Het is Picard en Riker en Geordi. De muziek. Een van de dingen waar we de meeste tijd aan besteden is de muziek. Die past heel goed bij de geest van Jerry Goldsmith en James Horner."

Matalas noemde ook een terugkerend personage in Star Trek: Picard. "Er zit iemand in Next Gen die ik echt terug wilde hebben. En toen dat gebeurde, was dat op een vreemde manier nog opwindender dan de rest."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer actie dan welke serie dan ook in 'Lord of the Rings'
Series / Nieuws

Meer actie dan welke serie dan ook in 'Lord of the Rings'

De aankomende Lord of the Rings-serie van Prime Video wordt uitzonderlijk actierijk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
J.D. Payne en Patrick McKay mogen voor Prime Video de serie Lord of the Rings: The Rings of Power maken. De prequel op de films en boeken wordt compleet anders dan elke andere televisieserie die we ooit gezien hebben.

Volgens de makers, die spraken met Empire Magazine, zit er veel meer actie in de serie "dan in welke televisie- of streamingserie je ooit eerder gezien hebt".

Lord of the Rings: The Rings of Power-actie
Ze dachten na over de slag bij Helm's Deep in Peter Jacksons oorspronkelijke filmtrilogie. "Die strijd is zo iconisch en buitengewoon, dat wij ons afvroegen: 'wat kunnen we nog doen dat voelt als Midden-Aarde, maar uniek is voor dit verhaal?" begon Payne.

Waarop McKay het over pakte: "de serie heeft veel actie, meer dan in welke televisie- of streamingserie we ook gezien hebben. Elke aflevering heeft setstukken, wezens, gevechten en dodelijke strijd. Maar wat nou als je geen 10.000 Orcs ziet die tegen 10.000 mensen vechten? En er een in je keuken staat? Hoe is het om een Orc te proberen te doden als je dat nog nooit eerder gedaan hebt?"

Lord of the Rings: The Rings of Power duikt daar dus dieper in. De serie is waarschijnlijk de duurste televisieserie ooit. In elk geval kosten de eerste 8 afleveringen gezamenlijk 462 miljoen dollar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer Walt en Jesse in 'Better Call Saul' groter dan je denkt
Series / Nieuws

Terugkeer Walt en Jesse in 'Better Call Saul' groter dan je denkt

Better Call Saul brengt twee personages van Breaking Bad terug, maar anders dan je denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Bob Odenkirk deelde details over de terugkeer van Walter White en Jesse Pinkman in het aankomende zesde seizoen van Better Call Saul. Hun rollen worden groter dan tot nu toe gedacht werd.

Better Call Saul is een grote hit bij critici en het publiek. We volgen de val van advocaat Jimmy McGill, die naarmate de serie verder vordert dichter bij zijn alter ego Saul Goodman komt. Nu is men bezig met het zesde en laatste seizoen, dat nog zes afleveringen krijgt.

Better Call Saul-terugkeer
Eerder dit jaar werd onthuld dat Walt (Bryan Cranston) en Jesse (Aaron Paul) ook terug zouden keren in het laatste seizoen van Better Call Saul.

Het publiek weet nog niet hoe zij te zien zullen zijn in de serie, die een brug moet slaan naar Breaking Bad, de moederserie.

Tijdens een interview met Metro vertelde Odenkirk dat de rollen van de twee groter zijn dan je denkt. Bovendien keren ze meer dan eens terug, lijkt het zo:

"Het was zo goed. Om te zien hoe Bryan en Aaron weer Walt en Jesse speelden. En niet gewoon maar één keer. En het was geweldig."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie is geen serie..?
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie is geen serie..?

The Lord of the Rings: The Rings of Power is meer dan een televisieserie, denken de makers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgens de regisseur van The Lord of The Rings: The Rings of Power is de aankomende serie van Prime Video totaal anders dan wat het publiek ooit eerder heeft kunnen zien.

Tijdens een interview met Empire vertelt regisseur J.A. Bayona dat de serie The Lord of The Rings: The Rings of Power geen televisieserie is. "The RIngs of Power is geen televisie. Het is een nieuwe vorm die we hier opbouwen."

The Lord of The Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of The Rings: The Rings of Power is gebaseerd op de personages en de wereld van J.R.R. Tolkien. We volgen een indrukwekkende cast die deels bestaat uit oude bekenden en deels uit heel nieuwe personages.

Zo zien we nieuwelingen als de elf Arondir, menselijke genezeres Bronwyn, dwergenprinses Disa (de eerste vrouwelijke dwerg in live-action in de LOTR-franchise!) en de elf Celebrimbor, die de toverringen hielp maken. Ook zien we oude bekenden als Galadriel, Elrond en Isildur in de serie The Lord of The Rings: The Rings of Power verschijnen.

Wat de serie The Lord of The Rings: The Rings of Power in elk geval uniek maakt, is dat hij vanaf het begin gepland is als 50 uur durende, vijf seizoenen tellende, serie. Die speelt zich af tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde.

Het eerste seizoen begint op 2 september op Prime Video. De opnames van seizoen 2 zijn al bezig.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoensfinale 'Stranger Things' wordt lekker lang!
Series / Nieuws

Seizoensfinale 'Stranger Things' wordt lekker lang!

Voor de seizoensfinale krijgen de kijkers meer minuten voor de kiezen dan bij de meeste films!

Voor de afleveringen van het tweede deel van het vierde seizoen van Stranger Things kan je maar beter een hele avond reserveren, want de afleveringen zijn de langste van de hele serie. In totaal zullen ze zeker vier uur gaan duren!

Eerder was al bekend gemaakt dat de seizoensfinale van Stranger Things een aanzienlijke lengte zou gaan krijgen, maar zolang is wel echt absurd. In de twee laatste afleveringen zal het eindgevecht tussen Eleven en het monster Vecna eindelijk gaan plaatsvinden.

In het eerste deel van het seizoen werden de randjes al opgezocht met meerdere afleveringen, die langer waren dan anderhalf uur. Deel 2 gaat nog verder. De achtste aflevering zal 'slechts' 1 uur en 40 minuten duren. De negende en laatste aflevering zal een verbijsterende 2 uur en 20 minuten duren!

Trailer van de laatste afleveringen
Afleveringen van series lijken nu echt films in te hebben gehaald qua lengte. Maar Stranger Things verdient dat ook wel als één van de meest succesvolle Netflix-series ooit. Na seizoen 4 zal nog slechts één seizoen volgen, waarna het einde dan echt daar zal zijn voor de serie.

Zie hieronder de laatste trailer voor de griezelserie. Op 1 juli zullen de laatste twee afleveringen online komen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arnold Schwarzenegger "verbijsterd" door spin-off 'The Boys'
Series / Nieuws

Arnold Schwarzenegger "verbijsterd" door spin-off 'The Boys'

De grote vraag is of zijn zoon Patrick, die in de controversiële serie speelt, het moet opvatten als compliment of niet.

Zelfs voor Arnold Schwarzenegger blijkt het universum van The Boys een tikje heftig te zijn. Zijn zoon Patrick, die in de spin-off van de serie speelt, liet enkele achter-de-schermen-beelden zien van de serie. Arnie zou volgens zijn zoon 'verbijsterd' hebben gereageerd op de beelden.

Er is nog niet veel bekend van de spin-off, genaamd The Boys Present: Varsity. In de show worden meerdere adolescenten gevolgd, terwijl zij meerdere uitdagingen moeten aangaan op de 'Godolkin University School of Crimefighting'.

In de spin-off volgt men de vriendengroep G-Men, een duidelijke parodie op Marvels X-Men. Eerder deden de filmmakers dezelfde stunt bij de originele serie, maar parodieerden toen DC's Justice League met de eigen vriendengroep The Seven.

Een vulgair gebeuren
The Boys staat bekend om zijn controversiële aard, die de serie veelvuldig in het nieuws heeft gebracht. De reactie van Arnold Schwarzenegger lijkt te bevestigen dat de spin-off dezelfde insteek zal hebben.

Volgens het verhaal van Patrick Schwarzenegger, die in de voetsporen van zijn vader de filmwereld in is gegaan, reageerde zijn vader 'verbijsterd' toen hij hem beelden van de opnames had laten zien. Naar verluid zou Arnie hebben gezegd: "What the f*ck are you filming?"

Als een Hollywood-veteraan als Arnold Schwarzenegger de eerste beelden al heftig vindt, belooft dat een waardige opvolger op te leveren voor de originele serie. Een releasedatum voor de spin-off is helaas nog niet bekendgemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.