search
Seizoensfinale 'Stranger Things' wordt lekker lang!
Series / Nieuws

Seizoensfinale 'Stranger Things' wordt lekker lang!

Voor de seizoensfinale krijgen de kijkers meer minuten voor de kiezen dan bij de meeste films!

Voor de afleveringen van het tweede deel van het vierde seizoen van Stranger Things kan je maar beter een hele avond reserveren, want de afleveringen zijn de langste van de hele serie. In totaal zullen ze zeker vier uur gaan duren!

Eerder was al bekend gemaakt dat de seizoensfinale van Stranger Things een aanzienlijke lengte zou gaan krijgen, maar zolang is wel echt absurd. In de twee laatste afleveringen zal het eindgevecht tussen Eleven en het monster Vecna eindelijk gaan plaatsvinden.

In het eerste deel van het seizoen werden de randjes al opgezocht met meerdere afleveringen, die langer waren dan anderhalf uur. Deel 2 gaat nog verder. De achtste aflevering zal 'slechts' 1 uur en 40 minuten duren. De negende en laatste aflevering zal een verbijsterende 2 uur en 20 minuten duren!

Trailer van de laatste afleveringen
Afleveringen van series lijken nu echt films in te hebben gehaald qua lengte. Maar Stranger Things verdient dat ook wel als één van de meest succesvolle Netflix-series ooit. Na seizoen 4 zal nog slechts één seizoen volgen, waarna het einde dan echt daar zal zijn voor de serie.

Zie hieronder de laatste trailer voor de griezelserie. Op 1 juli zullen de laatste twee afleveringen online komen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen