search
Live-action tv-serie 'Attack on Titan' in de maak
Series / Nieuws

Live-action tv-serie 'Attack on Titan' in de maak

De eerste aflevering zal in augustus al worden uitgezonden in Japan.

Als het op manga en anime aankomt, is Attack on Titan dé grote titel die in de laatste jaren is doorgebroken bij het grote publiek. Attack on Titan begon als een manga in 2009, maar werd pas echt populair toen er in 2013 een animatieserie van verscheen. Van de manga zijn er momenteel meer dan 45 miljoen exemplaren in de omloop.


Het verhaal van Attack on Titan gaat over een wereld waarin de mensheid in steden woont die worden omrings door enorme muren, ter bescherming van de Titans; gigantische mensachtige creaturen die mensen opeten.

Vandaag is aangekondigd dat er naast twee live-action films later dit jaar, ook een live-action serie aan komt! Deze zou in augustus al moeten worden uitgezonden door de Japanse streaming-service dTV>

In de serie spelen dezelfde acteurs als in de films mee. De serie richt zich echter met name op een bijfiguur uit de manga die onderzoek doet naar de oorsprong van de monsterlijke Titans. Ook maken een hoop nieuwe personages hun opwachting in de serie. De serie zal verder dienen als een brug tussen de twee live-action films .

Het tweede seizoen van de animatieserie zal daarnaast pas in 2016 worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen