'Games of Thrones' schrijver publiceert nieuw hoofdstuk

Nieuw hoofdstuk 'Games of Thrones' online

George R. R. Martin deelde een hoofdstuk uit ‘The Winds of Winter’.

Michelle Iwema, 4 april 2015 om 13:45

De première van Game of Thrones seizoen 5 laat niet lang op zich wachten, want 12 april is het zover en kunnen we zien hoe het verder gaat met de overgebleven Starks, de Lannisters en de heerschappij van Daenerys Targaryen. Voor de fans die echt niet kunnen wachten om te zien hoe het in de toekomst verder gaat met hun favoriete personages, publiceerde schrijver van de Game of Thrones boeken George R. R. Martin op zijn website een hoofdstuk uit het werk waar hij nu mee bezig is.
In het gepubliceerde hoofdstuk van zijn nieuwe boek The Winds of Winter laat Martin Sansa Stark aan het woord. De laatste keer dat hij vanuit haar perspectief schreef, was in het vierde boek A Feast for Crows. Wie niet kan wachten (en spoilers niet erg vindt) kan hier het nieuwe hoofdstuk lezen.

Het is niet de eerste keer dat Martin een hoofdstuk online publiceert voor hij een boek uitbrengt. Vlak voor het vierde seizoen van Game of Thrones op de buis verscheen, deed hij hetzelfde.

Bron: Variety

Lees meer over: Sansa Stark, Game of Thrones, Martin, nieuw boek Game of Thrones, nieuw hoofdstuk, stark, Lannister, George R R Martin, GOT, Game of Thrones online, The Winds of Winter, A Feast for Crows, hoofdstuk The Winds of Winter, nieuw seizoen Game of Thrones

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws