'Wonder Man' schijnt satire op Hollywood te worden

Een Wonder Man-serie op Disney Plus is aangekondigd, en het lijkt erop dat het satire wordt.

Niels Arts, 22 juni 2022 17:58

Enkele dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Wonder Man een eigen serie krijgt op Disney Plus. Volgens bronnen wordt de serie satire op Hollywood.
Er is een Disney Plus-serie gebaseerd op de Marvel-superheld Wonder Man in ontwikkeling. Geen wonder, want iedere superheld van Marvel lijkt tegenwoordig een serie te krijgen. Dit nieuws kwam enkele dagen geleden voor het eerst naar buiten.

Wonder man op Disney Plus
Joe Otterson, een schrijver voor Variety, meldde na de aankondiging dat de serie mogelijk satire wordt op Hollywood. Dat zou volgens hem best wel bij het personage passen, aangezien het achtergrondverhaal van Wonder Man als acteur en stuntman in de comics.

Otterson geeft echter wel aan dat hij dit niet zeker weet en dit dus zomaar eens niet waar kan zijn. Maar het is leuk om erover te speculeren.

Eerder was al bekend dat de serie in een vroege fase van ontwikkeling is en gemaakt wordt door Shang-Chi-regisseur Destin Daniel Cretton. Andrew Guest is tevens aan het project verbonden als schrijver. Hem kennen we als schrijver van comedies zoals Brooklyn Nine-Nine en Community.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Disney Plus, Marvel, Wonder Man, Satire

Populair nieuws