search
Dit is de nieuwe titel van deze 'Yellowstone'-prequel
Series / Nieuws

Dit is de nieuwe titel van deze 'Yellowstone'-prequel

De Yellowstone-prequel 1932 heet nu 1923 om beter de tijdsperiode te reflecteren waarin het afspeelt.

De tweede Yellowstone-prequel in ontwikkeling heeft een nieuwe naam gekregen. De serie, die eerst 1932 heette, heeft nu de naam 1923 gekregen.

Hier is voor gekozen om de tijdsperiode waarin het verhaal van de prequel afspeelt beter te reflecteren. Paramount Network geeft aan dat het einde van de Eerste Wereldoorlog in 1918 en het begin van de Drooglegging in 1920 mee worden genomen in het verhaal van 1923.

Yellowstone-prequel 1923
De naamsverandering is dus makkelijk te verklaren. Verder maakte Paramount Network ook enkele nieuwe details bekend over de prequel 1923. De serie gaat over de Dutton-familie en volgt de volgende twee generaties in hun poging om te overleven in een economisch gehavend Amerika.

Tevens maakte het netwerk bekend dat 1923 in december van start moet gaan, nadat we het vijfde seizoen van Yellowstone al gezien hebben. Wanneer Yellowstone seizoen vijf van start gaat, is nog onduidelijk.

Onlangs kwam al het nieuws naar buiten dat Harrison Ford en Helen Mirren zijn aangesteld om de hoofdrollen te spelen in 1923.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen