Nieuwe trailer belooft emotioneel einde voor finale 'The Flash' seizoen 8

Nieuwe trailer finale 'The Flash' seizoen 8

Het einde van het achtste seizoen van 'The Flash' belooft nog spannend te gaan worden.

Mitchell van Vuren, 23-06-2022 09:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW heeft de laatste trailer uitgebracht voor de seizoensfinale van The Flash. Het einde van het achtste seizoen staat om de hoek, en de trailer laat zien dat het nog spannend gaat worden op het einde.
Zoals de trailer toont moet het team nog een hoop rouw verwerken na de gebeurtenissen van de vorige aflevering, maar ze gaan duidelijk niet bij de pakken neerzitten en 'the Negative Forces' laten winnen.

Volgens de synopsis zal in de laatste aflevering "The Flash nog druk bezig zijn met verwerken wat er is gebeurd, maar staat de rest van het team achter hem. In de serie zien we ook Jesse L. Martin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Danielle Nicolet, Kayla Compton en Brandon McKnight. Marcus Stokes regisseert de aflevering, die geschreven is door Eric Wallace".

De laatste aflevering
Met deze aflevering komt het seizoen dan op zijn einde. Een negende seizoen staat volgens de geruchten nog op de planning, maar die zal mogelijk ook het laatste seizoen worden. Op 8 juli zal de seizoensfinale worden uitgezonden door The CW.

Bekijk de trailer van de laatste aflevering hieronder.


Bron: Comic Book

Lees meer over: the flash, the cw

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws