'Game of Thrones' mag niet meer rekenen op terugkeer van beroemdste actrice

'Game of Thrones' moet beroemdste actrice missen

In een interview liet de actrice weten dat het genoeg is geweest, tot grote spijt van al haar fans.

Mitchell van Vuren, 24 juni 2022 12:55

Van Game of Thrones zijn we nog lang niet niet af. Als het aan HBO ligt in ieder geval. Met meerdere series in de maak gaan de kijkers nog veel zien van Westeros. Helaas zal Emilia Clarke, de beroemde actrice van Daenerys Targaryen, daar geen deel meer van uitmaken.
Tijdens een interview met de BBC deelden ze haar plannen voor de toekomst. Daarin liet ze weten op de hoogte te zijn van Kit Haringtons eigen ideeën voor een sequel, die exclusief gaat focussen op Jon Snow. Kit Harington ontwikkelt dit plan samen met George R.R. Martin, maar zonder enige inspraak van Clarke zelf.

Clarke liet namelijk weten klaar te zijn met de wereld. Ze zou ‘ferm’, maar met een lach hebben gezegd: “Nee, ik denk dat ik er klaar mee ben.”

De filmmakers zijn echter nog niet klaar met de Targaryens. Een nieuwe serie komt eraan over hen, genaamd House of the Dragon. Deze serie zal zich echter enkele honderden jaren voor de originele serie afspelen, dus het gemis van Clarke hoeft de serie niet te schaden.

Wat gaat Clarke in de toekomst doen?
Van de ene fantasywereld zal Clarke nu in de volgende duiken. We moeten de officiële bekendmaking nog afwachten, maar volgens de geruchten zal ze gaan verschijnen in de Marvel-televisieseries van Secret Invasion. Daar zal ze te zien zijn naast grote namen als Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman en Don Cheadle.

Er wacht Clarke dus een mooie toekomst, waarbij ze de wereld van George R.R. Martin niet meer zo hard nodig heeft. Het wordt maar eens zien hoe erg zij het Marvel-universum op zal gaan opschudden...

Bron: Comic Book

Lees meer over: emilia clarke, game of thrones, house of the dragon, hbo

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws