search
'Selling Sunset' krijgt nog zeker twee extra seizoenen

'Selling Sunset' krijgt nog zeker twee extra seizoenen

Netflix gelooft duidelijk nog steeds sterk in de toekomst van de reeks...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de populaire serie Selling Sunset! Het einde van de reeks lijkt namelijk nog lang niet in zicht, in tegendeel!

Voor heel wat fans van Selling Sunset geldt dat ze toch een beetje vreesden dat de recente reünie-aflevering van de reeks een teken aan de wand was dat ze ten einde zou komen. Voor deze en alle andere fans is er nu echter goed nieuws. Van een einde blijkt namelijk nog absoluut geen sprake te zijn, in tegendeel.

Netflix heeft nu bekend gemaakt dat er met zekerheid niet alleen nog een zesde, maar ook nog een zevende seizoen zal verschijnen. Deze bekendmaking heeft meteen voor de nodige extra vragen gezorgd. Komt Christine Quinn bijvoorbeeld nog terug in één van de aankomende seizoenen?

Geen details bekend
Tot dusver werden door Netflix nog geen verdere details bekend gemaakt over het zesde en zevende seizoen. Wel is bekend dat de opnames van het zesde seizoen later deze zomer reeds zullen worden aangevat. Dit betekent dat het eerste van twee extra seizoenen later dit jaar nog te zien kan zijn op 's werelds grootste streamingdienst.

Ondertussen is er nog goed nieuws. Netflix heeft namelijk ook de releasedatum bekend gemaakt van de aankomende spin-off genaamd Selling the OC. Voor deze spin-off geldt dat ze zal verschijnen op 24 augustus van dit jaar.

Aanbevolen artikelen