Prime Video voegt deze vette series toe in juli

Prime Video voegt deze vette series toe in juli

Check hier alle nieuwe en nu alvast aangekondigde titels van Prime Video in juli.

Jim Pedd, 27 juni 2022 12:10

Elke maand onthult Prime Video alvast een paar van de grootste series die toegevoegd zullen worden aan het aanbod. Daar is deze maand geen uitzondering op. Meest opvallende titel is The Terminal List met Chris Pratt. Maar ook de serie James May: Our Man in Italy zal veel bekeken worden.
THE TERMINAL LIST (vanaf 1 JULI 2022)
Gebaseerd op de bestseller van Jack Carr, volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook dat van degenen van wie hij houdt.

DONNIE SPECIAAL (vanaf 14 JULI 2022)
Rapper Donnie’s grootste droom is het om eigen snackbar te hebben. In Donnie Speciaal onderzoekt hij hoe haalbaar deze droom is. Samen met regelneef Dennis stort Donnie zich in de wereld van bakwanden, snacktrends, smaaktests en geschikte pandjes. Donnie ontwikkelt zijn eigen snacks met Pierre Wind, ontwerpt kleding met Willie Wartaal en de droom komt steeds dichterbij.

JAMES MAY: OUR MAN IN ITALY (vanaf 15 JULI 2022)
In de nieuwste aflevering van James' 'Our Man In'-serie voor Prime Video, brengt James zijn originele perspectief naar Italië. Hij reist door de lengte en breedte van één van zijn favoriete landen om de geschiedenis, landschappen, tradities en nog veel meer van het land te verkennen.
Van de Siciliaanse hoofdstad Palermo tot de toppen van de Dolomieten, James verkent de cultuur, eten, industrie en zelfs een beetje sport, allemaal tegen de achtergrond van van 's werelds meest adembenemende landschappen. Kan een onhandige, Britse vent van middelbare leeftijd de geheimen van 'la dolce vita' ontdekken?

PAPER GIRLS (vanaf 29 JULI 2022)
De serie Paper Girls is gebaseerd op de comics geschreven door Brian K. Vaughan en geïllustreerd door Cliff Chiang met in de hoofdrollen Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky, en Fina Strazza. In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als 12-jarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.

Lees meer over: Prime video, juli, maand

Populair nieuws