Temuera Morrison over 'Obi-Wan Kenobi'-cameo

Temuera Morrison over 'Obi-Wan Kenobi'-cameo

Wie wist dat Temuera Morrison een cameo had in Obi-Wan Kenobi? De acteur heeft zich er onlangs over uitgelaten.

Niels Arts, 27 juni 2022 11:32

Temuera Morrison is al jarenlang op meerdere manieren verbonden aan Star Wars. Zelfs in de vorige week tot een einde gekomen Obi-Wan Kenobi-serie dook hij op.
De cameo van Temuera Morrison in Obi-Wan Kenobi was minimaal, maar hij mocht natuurlijk niet ontbreken. In de serie speelt de acteur een verwaarloosde clone trooper.

Temuera Morrison over Obi-Wan Kenobi
Vorig jaar speelde Morrison ook al een clone trooper in The Book of Boba Fett. De man lijkt een ware fascinatie te hebben met de troopers. Geen wonder, aangezien hij in 2002-film Star Wars: Attack of the Clones speelde als de blauwdruk van alle clones in het gigantische leger.

Dit heeft Morrison te zeggen over zijn cameo in Obi-Wan Kenobi:

"Dat was het beste deel van de hele Obi-Wan Kenobi-serie! Ik maak een grapje. Ik genoot daar echt van. Spelen in hun verhaallijn in die tijdsperiode - dingen zijn aan het veranderen. Ik representeer een cloneleger dat niet meer bestaat."

Verder gaat hij erop in dat het een mooie ervaring was om weer met Ewan McGregor te werken, wat Morrison natuurlijk ook al deed voor Star Wars: Attack of the Clones.

Wanneer we Morrison weer als een clone, of in een andere rol in het Star Wars-universum gaan zien, weten we nog niet. Er komt ongetwijfeld nog een vervolg op zijn avonturen, misschien wel in The Book of Boba Fett seizoen 2. Maar dan moet dat verhaal eerst wel aangekondigd worden.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Temuera Morrison, Disney Plus

Populair nieuws