search

Ons nieuws van maandag 27 juni 2022

Recensie Prime Video-serie 'Chloe'
Recensie

Recensie Prime Video-serie 'Chloe'

Deze dramaserie verdient een like, maar een follow mag uitblijven.

Regie: Alice Seabright | Cast: Erin Doherty (Becky Green), Poppy Gilbert (Chloe Fairbourne), Billy Howle (Elliot Fairbourne), Pippa Bennett-Warner (Livia), Lisa Palfrey (Pam Green), e.a. | Aantal afleveringen: 6 | Speelduur: 54-57 minuten | Jaar: 2022

Een herkenbare situatie voor velen: het is nacht en je had eigenlijk al uren moeten slapen, maar bent in plaats daarvan doelloos aan het scrollen op sociale media. De geweldige levens van nog-net-niet-onbekenden flitsen voorbij. De vraag borrelt op waarom je eigen leven niet zo mooi is. Helaas is een nacht als deze voor Becky Green geen uitzondering, maar regel. Ze is gekluisterd aan haar scherm door het schijnbaar perfecte leven van ene Chloe Fairbourne. Hoe ver zal deze obsessie gaan?

Erg ver, zo blijkt. Op een nacht verschijnt een cryptisch bericht van Chloe op haar tijdlijn dat insinueert dat ze haar leven heeft beëindigd. Na wat onderzoek blijkt ze inderdaad niet meer te leven en bezoekt Becky haar begrafenis op een afstandje. Vervolgens glibbert ze zichzelf in de levens van Chloe's vrienden, waarna de kleine leugentjes zichzelf al snel opstapelen. Becky wil het leven van Chloe nabootsen en misschien zelfs haar plek innemen. En zo wordt haar alter ego Sasha geboren.

Chloe begint meteen sterk met twee afleveringen waarin Becky vergaande stappen neemt om Chloe's vriendengroep binnen te wurmen. De bravoure en overtuiging waarmee ze dit doet, zijn griezelig te noemen. Het zorgt voor onderhuidse spanning, voortkomend uit de vraag hoe ver ze uiteindelijk zal gaan. Tegelijkertijd roept dit begin ook vragen op over Becky's eigen leven, dat vooral bestaat uit het verzorgen van haar dementerende moeder. Haar behoefte aan een ander leven lijkt geboren uit een drang te ontsnappen aan haar huidige bestaan.

De serie bedient zich van kritiek op sociale media en kaart ook het podcastfenomeen aan. Zo wordt Becky een ware podcastexpert en weet ze zich met haar nieuw verworven kennis door gesprekken heen te bluffen. Helaas gaat de kritiek niet verder dan de geijkte wijsheden als "vergelijk jezelf niet met anderen" en "niet alles op sociale media is wat het lijkt". Als boodschap te makkelijk en al enorm vaak op dezelfde manier geuit.

Naarmate de serie vordert wordt de spanning steeds meer opgebouwd. Met al haar leugens construeert Becky een kaartenhuis dat steeds groter wordt, waarvan je weet dat het een keer instort. De spanning is hierdoor om te snijden, maar het is jammer dat Becky nooit zo ver gaat als de eerste afleveringen doen vermoeden. Er wordt niet doorgepakt op het sterke begin en hierdoor is de tweede helft van Chloe bij tijden een sleur.

Het begin van de serie overtuigt door geloofwaardigheid. Door de subtiele opstapeling van leugens raakt Becky, samen met alle slachtoffers, steeds meer verstrikt in haar web van bedrog. De geloofwaardigheid zwakt echter zeer af in de tweede helft doordat al haar leugens geloofd worden en haar plannen te goed lukken. Vooral een specifieke relatie komt vanuit het niets. Dit gebrek aan geloofwaardigheid doet helaas afbreuk aan de spanning.

Gelukkig doet Erin Doherty het enorm goed als Becky/Sasha. De manier waarop ze ineens totaal kan veranderen van emotie en uitstraling is enorm knap. Lisa Palfrey weet ook subliem de verwarring en emotie te portretteren van haar dementerende moeder. De scènes tussen de twee zijn warm en menselijk en schijnen een licht op de zachtere kant van Becky. Helaas weet de rest van de cast hen niet te evenaren en verlopen vooral de scènes met Pippa Bennett-Warner als Livia stroef.

Uiteindelijk schuilt er meer achter het leven van Chloe en haar vriendengroep dat zich steeds verder openbaart. Het blijft boeiend genoeg om de volgende onthulling te vernemen, maar als kijker zal je nooit enthousiast naar de afstandsbediening grijpen om zo snel mogelijk aan de volgende aflevering te beginnen. Chloe verdient een like, maar is geen follow waardig.

★★★☆☆

Chloe is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast van 'Outer Banks' grondig door elkaar geschud
Series / Nieuws

Cast van 'Outer Banks' grondig door elkaar geschud

Er voegen zich in ieder geval drie nieuwe namen bij de cast voor het nieuwe seizoen...

Geoffrey Ketels
Heel wat mensen zijn fan van de serie Outer Banks. Het is voor hen dan ook alweer sterk uitkijken naar het verschijnen van het derde seizoen. Dat laat nog even op zich wachten, maar er zijn wel nieuwe details bekend.

Netflix heeft bekend gemakt dat er zich al zeker drie nieuwe namen bij de cast van het derde seizoen van Outer Banks zullen voegen. Het gaat hierbij niet alleen om Andy McQueen en Lou Ferrigno Jr., maar ook om Fiona Palomo.

Voor McQueen geldt dat hij is gecast voor de rol van Carlos Singh. Net als de anderen voert hij zijn eigen schattenjacht. Daarnaast is er nog Palomo. Zij kruipt in de huid van Pogue Sofia die zich eigenlijk graag bij de Kooks zou willen aansluiten.

Terugkeer van oude cast
Als derde en (voorlopig) laatste nieuwe naam wordt Fiona Palomo geïntroduceerd. Zij kruipt in de huid van Ryan, de rustige, maar vrij jonge veiligheidsofficier en handhaver van Singh. Ook de oude en inmiddels vertrouwde leden van de cast zullen terugkeren in het derde seizoen.

Wanneer we het derde seizoen van Outer Banks precies mogen verwachten is niet bekend. De opnames zijn in volle gang, maar de verwachting is dat deze nog wel even zullen duren. Volgens sommige bronnen zou het zomaar kunnen dat we tot april volgend jaar moeten wachten vooraleer het nieuwe seizoen zal verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Westworld' seizoen 4 is vanaf vandaag te streamen!
Series / Nieuws

'Westworld' seizoen 4 is vanaf vandaag te streamen!

Elke week zal er een nieuwe aflevering op de streamingdienst verschijnen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor de fans van de serie Westworld. Vanaf vandaag verschijnt er namelijk elke week een nieuwe aflevering van het vierde seizoen op streamingdienst HBO Max!

In het voorgaande seizoen hebben we gezien hoe Maeve en Caleb de AI Rehoboam hebben uitgeschakeld. Dolores heeft zelfs geholpen om dit voor mekaar te krijgen, maar helaas heeft ze dat wel met haar leven moeten bekopen.

Tijdsprong van 7 jaar
Voor het vierde seizoen maken we een behoorlijke tijdsprong van 7 jaar. De seriemaker Lisa Joy heeft eerder reeds een tipje van de sluier gelicht over wat we kunnen verwachten van het vierde seizoen. Zij zei daarover het volgende:

"Er zal niet meer worden gevochten. Het is eigenlijk allemaal voorbij. Wat we zullen zien is de nasleep van het grote gevecht."

Het vierde seizoen van Westworld introduceert met Ariana DeBose ook een nieuwe castlid. DeBose is natuurlijk een Oscarwinnares die we eerder ook al aan het werk zagen in West Side Story.

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Westworld is dus vanaf vandaag te bekijken op HBO Max. Vanaf nu zal er elke week een extra aflevering aan het aanbod van de streamingdienst worden toegevoegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie 'Edge of the Earth' van HBO barst van de adrenaline!
Series / Trailer

Serie 'Edge of the Earth' van HBO barst van de adrenaline!

HBO Max komt deze zomer over de echte actie en avonturen-junkies.

HBO en Teton Gravity Research hebben de trailer vrijgegeven voor de vierdelige docu-serie Edge of the Earth. Deze serie gaat over extreme sporten en is vanaf midden juli op HBO te zien en komt daarna op de streamingdienst HBO Max.

De docu vertelt het verhaal van vier groepen professionele enthousiastelingen die dol zijn op actie en avontuur, terwijl ze vier ongekende uitdagingen aangaan op vier continenten.

Actie en avontuur
De eerste aflevering volgt snowboarders Jeremy Jones en Elena Hight in het verraderlijke Glacier Bay National Park in Alaska. De tweede ziet kajakkers Ben Stookesberry, Nouria Newman en Erik Boomer een nooit eerder geprobeerde tocht maken langs de Chalupas-rivier in Ecuador.

De derde ziet klimmers Emily Harrington en Adrian Ballinger de bijna niet te beklimmen granieten toren van Pik Slesova in Kirgizië beklimmen. De laatste episode heeft surfers Ian Walsh en Grant 'Twiggy' Baker die de golven van de westkust van Zuid-Afrika trotseren.

Elke aflevering wordt wekelijks op dinsdag vanaf 12 juli uitgezonden op HBO (niet in Nederland beschikbaar) en is vervolgens beschikbaar op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Anakin Skywalker op de foto met clone troopers van order 66
Series / Nieuws

Anakin Skywalker op de foto met clone troopers van order 66

Een nieuwe foto geeft ons een kijkje achter de schermen bij de serie Obi-Wan Kenobi.

Toen Anakin Skywalker Darth Vader werd, koos hij voor een duister pad. Gelukkig had hij zo nu en dan nog wel even de tijd om met zijn collega's op de foto te gaan.

Een nieuwe foto genomen achter de schermen van Obi-Wan Kenobi laat Anakin Skywalker zien met zijn nieuwe collega's, oftewel de clone troopers verantwoordelijk voor Order 66.

Anakin Skywalker in Obi-Wan Kenobi
Zeventien jaar nadat we Hayden Christensen voor het laatst zagen in Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, keerde hij onlangs terug om wederom Anakin Skywalker, maar vooral Darth Vader op de buis te vertolken.

De serie begint met een flashback naar Order 66, toen de clones de opdracht kregen van Palpatine om alle Jedi te vermoorden. Darth Vader hielp ze hierbij. Op de foto zien we het team dat Darth Vader vergezelde tijdens zijn jacht in de Jedi Temple.

Waar Revenge of the Sith CGI gebruikte om de clones uit te beelden, deed Obi-Wan Kenobi het met echte acteurs gekleed in de pakken van de clones.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegt deze vette series toe in juli
Series / Featured

Prime Video voegt deze vette series toe in juli

Check hier alle nieuwe en nu alvast aangekondigde titels van Prime Video in juli.

Elke maand onthult Prime Video alvast een paar van de grootste series die toegevoegd zullen worden aan het aanbod. Daar is deze maand geen uitzondering op. Meest opvallende titel is The Terminal List met Chris Pratt. Maar ook de serie James May: Our Man in Italy zal veel bekeken worden.

THE TERMINAL LIST (vanaf 1 JULI 2022)
Gebaseerd op de bestseller van Jack Carr, volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook dat van degenen van wie hij houdt.

DONNIE SPECIAAL (vanaf 14 JULI 2022)
Rapper Donnie's grootste droom is het om eigen snackbar te hebben. In Donnie Speciaal onderzoekt hij hoe haalbaar deze droom is. Samen met regelneef Dennis stort Donnie zich in de wereld van bakwanden, snacktrends, smaaktests en geschikte pandjes. Donnie ontwikkelt zijn eigen snacks met Pierre Wind, ontwerpt kleding met Willie Wartaal en de droom komt steeds dichterbij.

JAMES MAY: OUR MAN IN ITALY (vanaf 15 JULI 2022)
In de nieuwste aflevering van James' 'Our Man In'-serie voor Prime Video, brengt James zijn originele perspectief naar Italië. Hij reist door de lengte en breedte van één van zijn favoriete landen om de geschiedenis, landschappen, tradities en nog veel meer van het land te verkennen.
Van de Siciliaanse hoofdstad Palermo tot de toppen van de Dolomieten, James verkent de cultuur, eten, industrie en zelfs een beetje sport, allemaal tegen de achtergrond van van 's werelds meest adembenemende landschappen. Kan een onhandige, Britse vent van middelbare leeftijd de geheimen van 'la dolce vita' ontdekken?

PAPER GIRLS (vanaf 29 JULI 2022)
De serie Paper Girls is gebaseerd op de comics geschreven door Brian K. Vaughan en geïllustreerd door Cliff Chiang met in de hoofdrollen Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky, en Fina Strazza. In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als 12-jarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Temuera Morrison over 'Obi-Wan Kenobi'-cameo
Series / Nieuws

Temuera Morrison over 'Obi-Wan Kenobi'-cameo

Wie wist dat Temuera Morrison een cameo had in Obi-Wan Kenobi? De acteur heeft zich er onlangs over uitgelaten.

Temuera Morrison is al jarenlang op meerdere manieren verbonden aan Star Wars. Zelfs in de vorige week tot een einde gekomen Obi-Wan Kenobi-serie dook hij op.

De cameo van Temuera Morrison in Obi-Wan Kenobi was minimaal, maar hij mocht natuurlijk niet ontbreken. In de serie speelt de acteur een verwaarloosde clone trooper.

Temuera Morrison over Obi-Wan Kenobi
Vorig jaar speelde Morrison ook al een clone trooper in The Book of Boba Fett. De man lijkt een ware fascinatie te hebben met de troopers. Geen wonder, aangezien hij in 2002-film Star Wars: Attack of the Clones speelde als de blauwdruk van alle clones in het gigantische leger.

Dit heeft Morrison te zeggen over zijn cameo in Obi-Wan Kenobi:

"Dat was het beste deel van de hele Obi-Wan Kenobi-serie! Ik maak een grapje. Ik genoot daar echt van. Spelen in hun verhaallijn in die tijdsperiode - dingen zijn aan het veranderen. Ik representeer een cloneleger dat niet meer bestaat."

Verder gaat hij erop in dat het een mooie ervaring was om weer met Ewan McGregor te werken, wat Morrison natuurlijk ook al deed voor Star Wars: Attack of the Clones.

Wanneer we Morrison weer als een clone, of in een andere rol in het Star Wars-universum gaan zien, weten we nog niet. Er komt ongetwijfeld nog een vervolg op zijn avonturen, misschien wel in The Book of Boba Fett seizoen 2. Maar dan moet dat verhaal eerst wel aangekondigd worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gwendoline Christie staat open voor 'Game of Thrones'-terugkeer
Series / Nieuws

Gwendoline Christie staat open voor 'Game of Thrones'-terugkeer

Game of Thrones-ster Gwendoline Christie staat open voor een terugkeer als het personage Brienne of Tarth.

Hoewel Game of Thrones tot een controversieel einde kwam, leeft het universum door. Meerdere prequels en sequels zijn in productie, dus bestaat de kans dat bekende gezichten een terugkeer maken. Geldt dat ook voor Gwendoline Christie, die Brienne of Tarth speelde?

Een aantal van de prequel-series die rondom Game of Thrones in ontwikkeling zijn, heten House of the Dragon, Tales of Dunk and Egg, 9 Voyages, Flea Bottom en [/i]10 Thousand Ships[/i]. Op de eerste van dat lijstje na, zijn het allemaal werktitels voor series in pre-productie.

Terugkeer van Brienne of Tarth
Maar in een prequel-serie zou Brienne of Tarth niet kunnen verschijnen. Daar is een sequel voor nodig. Laat die nu net onofficieel aangekondigd zijn, in de vorm van de Jon Snow-serie. Is dit mogelijk een platform voor Brienne of Tarth om terug te keren?

Kijkend naar het einde van Game of Thrones is dit onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk. Hoe dan ook, dit zegt Brienne-actrice Gwendoline Christie over haar rol als Brienne:

"Ik zal oprecht altijd zo dankbaar zijn voor de mogelijkheid om Brienne of Tarth te spelen. Ik hou enorm van het personage en het is een personage dat me écht aansprak, wat niet vaak voorkomt."

En iets later:

"Ik denk dat ik altijd blij zou zijn om naar Brienne terug te keren, maar dat moeten we maar zien. Ik ben enorm blij om andere dingen te doen, hele andere dingen. Ik hou van vooruit kijken, ik hou van verdergaan."

Kortom: hoewel Christie openstaat voor een eventuele terugkeer als Brienne of Tarth, hoeft het niet perse van haar. Ze is net zo blij met het ontdekken van nieuwe rollen.

Voorlopig lijkt de mogelijkheid zich sowieso nog niet voor te doen, dus het zou zomaar eens kunnen dat we het laatste van Brienne of Tarth al in 2019 gezien hebben.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Speelt Jeffrey Dean Morgan in 'The Boys' seizoen 4?
Series / Nieuws

Speelt Jeffrey Dean Morgan in 'The Boys' seizoen 4?

The Boys-maker Eric Kripke is in gesprek met Jeffrey Dean Morgan voor een rol in het vierde seizoen van de serie.

Jeffrey Dean Morgan, recentelijk vooral bekend van zijn rol als Negan in The Walking Dead, sluit zich mogelijk aan bij de cast van The Boys seizoen 4. Hij is in gesprek met de maker van de serie.

De maker van de serie, Eric Kripke, heeft al eens eerder met de The Walking Dead-ster samengewerkt, namelijk als showrunner van de eerste vijf seizoenen van Supernatural. Nu zijn de twee in gesprek voor een rol in seizoen 4 van The Boys.

Jeffrey Dean Morgan in The Boys
Het scheelt dat Morgan, in de woorden van Kripke, een enorme fan is van The Boys. Eerder probeerde Kripke Morgan al aan te stellen voor het huidige seizoen, maar is er niet van gekomen.

"Jeffrey Dean Morgan is een superfan van The Boys, dus hij en ik zijn in gesprek. We proberen iets te verzinnen voor seizoen vier. Er is nog niets definitief, maar hij en ik zijn aan het praten en e-mailen om te kijken of we iets kunnen doen met zijn druk tijdschema. Dus, ben daar op voorbereid."

Of Jeffrey Dean Morgan in The Boys seizoen 4 gaat verschijnen, lijkt dus vooral af te hangen van zijn drukke planning. Vindt hij nog een gaatje om in de superheldenserie op te duiken? Wie weet.

Voor seizoen 3 rekruteerde Kripke ook al een voormalig Supernatural-ster, namelijk Jensen Ackles. Hij speelt Soldier Boy in de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt weer toffe series toe deze week
Series / Featured

Netflix voegt weer toffe series toe deze week

Stranger Things komt met het tweede deel van zijn vijfde seizoen deze week.

Vijf series kondigde Netflix alvast aan voor deze week. Met op 1 juli de meest interessante release van allemaal - uiteraard. Dat is natuurlijk het tweede (en laatste) deel van het vierde seizoen van Stranger Things. Check hieronder het complete overzicht van deze week.

VANAF 29 JUNI
The Upshaws (seizoen 2, deel 1): In deze comedyserie streeft een zwarte arbeidersfamilie uit Indiana te midden van de dagelijkse beslommeringen naar een beter leven en huiselijk geluk.

Pirate Gold of Adak Island: Een eliteteam van ervaren schatjagers komt naar een afgelegen eiland in Alaska, op zoek naar een piratenschat die miljoenen waard is.

VANAF 30 JUNI
BASTARD!! - Heavy Metal, Dark Fantasy - (seizoen 1): Als kwade machten dreigen om Anthrasax, god van de vernietiging, weer tot leven te wekken, vraagt het koninkrijk Meta-llicana een wispelturige duistere tovenaar om hulp.

VANAF 1 JULI
Stranger Things 4: Volume 2: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

VANAF 2 JULI
My Liberation Notes: Drie broers en zussen zijn de dagelijkse monotonie van hun nietszeggende volwassen levens moe en gaan op zoek naar meer voldoening en vrijheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 3 nieuwe series die je deze week wil niet missen
Series / Featured

De 3 nieuwe series die je deze week wil niet missen

HBO Max, Disney+ en Netflix voegen allemaal nieuwe series toe die de moeite waard zijn.

Elke maandag blikken we vooruit op de week in streaming. We zetten de tofste series die je kan verwachten op HBO Max, Netflix, Disney+ en / of Prime Video op een rij. Welke streamingdiensten maar de beste series van de week hebben!

Deze week hebben we een selectie van HBO Max, Disney+ en Netflix voor je. We duiken erin:

VANAF 27 JUNI OP HBO MAX
Westworld (seizoen 4): Een duistere ontdekkingsreis over het lot van al het bewustzijn op aarde.

VANAF 29 JUNI OP DISNEY+
Atlanta (seizoen 3): Earnest 'Earn' Marks wordt gevolgd tijdens zijn dagelijkse leven in Atlanta, Georgia. Earn is gestopt aan de Princeton University, heeft geen geld en geen huis. Hij verblijft daarom afwisselend bij zijn ouders en zijn ex-vriendin Van, die ook de moeder is van zijn dochter Lottie. Zodra hij zich realiseert dat zijn neef Alfred "Paper Boi" Miles op de rand van het sterrendom staat, probeert hij opnieuw contact met hem te maken om zijn leven en dat van zijn dochter te verbeteren. De twee neven werken zich daarna al snel omhoog in de rapscene van Atlanta.

VANAF 1 JULI OP NETFLIX
Stranger Things 4: Volume 2: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit moest de superheldenorgie in 'The Boys' doen van Amazon
Series / Nieuws

Dit moest de superheldenorgie in 'The Boys' doen van Amazon

Prime Video had slechts 1 notitie ten aanzien van de grote orgie in The Boys.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk was vorige week vrijdag Herogasm te zien, een schokkende aflevering van Prime Video-serie The Boys waarin we een grote superheldenorgie te zien krijgen. Maar niet alles kon door tijd en budget en nu leren we via Eric Kripke dat Amazon 1 opmerking had.

Kripke vertelde tegenover Variety dat Amazon 1 opmerking had over de aflevering. Dat is dat kijkers zich op elk moment ervan bewust moesten zijn dat de orgie echt iets van superhelden was. Dat maakte het voor de makers mogelijk om heel wat grappen en effecten toe te voegen.

Orgie in The Boys
"De enige opmerking die we van Amazon kregen, was een goede, namelijk: 'op elk moment moeten we begrijpen dat dit een superheldenorgie is, en niet gewoon een orgie'. We voegden achteraf heel wat grappen en visuele effecten toe," begon Kripke.

"Ik hou er bijvoorbeeld van dat er een Starlight-vibrator rondzweeft op dat feestje. Die zat oorspronkelijk zeker niet in het script. Dat hebben we pas later bij de visuele effecten toegevoegd. Er zijn een boel van dat soort momenten van dingen die op de achtergrond gebeuren."

Hij vond het heerlijk, maar weet dat de comic veel gestoorder was. "Daarin zaten dingen die ik letterlijk en figuurlijk niet aan wilde raken. Wij zochten duidelijk naar de juiste toon en de balans, waar we altijd mee worstelen: wat is lekker gestoord, maar gaat niet te ver?"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ondanks einde 'Stranger Things' komt er veel meer
Series / Nieuws

Ondanks einde 'Stranger Things' komt er veel meer

De makers van Stranger Things werken nog aan nieuwe series, blijkt weer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things is een grote hit bij Netflix. De serie krijgt echter nog maar een paar toevoegingen. We krijgen 1 juli het tweede deel van seizoen 4 te zien en dan komt seizoen 5 naar Netflix en is het gedaan.

Althans, met de 'moederserie'. De Duffer-broers, Matt en Ross, die Stranger Things bedacht hebben en maken en ook schrijven samen met Shawn Levy, hebben al jaren geleden nagedacht over de mogelijkheid van spin-offs. Het duo blijkt een duidelijk plan te hebben, en had daar weer een mooie update over.

Stranger Things-toekomst
Enkel acteur Finn Wolfhard weet waar de eerste spin-off van Stranger Things om moet gaan draaien. Tegenover Variety vertelden de broers daarover.

Duidelijk is dat de Stranger Things spin-off tegelijk met Stranger Things seizoen 5 gemaakt wordt (maar niet tegelijk opgenomen wordt). Ze duiken er dieper in zodra de VFX van seizoen 4, deel 2, af zijn.

"De reden waarom we nog niets gedaan hebben, is omdat we het niet willen maken om de verkeerde redenen. Wij dachten heel lang: 'is dit iets dat we zouden willen maken, zelfs als het niet verbonden zou zijn aan Stranger Things?' En absoluut. Zelfs als we de Stranger Things-titel weg zouden denken, is het iets waar we enthousiast over worden. Maar het is niet. Het wordt anders dan wat iedereen verwacht, zelfs Netflix."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit brengt 'Star Trek: Discovery' in seizoen 5 met zich mee
Series / Nieuws

Dit brengt 'Star Trek: Discovery' in seizoen 5 met zich mee

Star Trek: Discovery neemt weer een interessante wending lijkt het zo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Paramount+-serie Star Trek: Discovery kregen recent heel goed nieuws. De serie keert namelijk terug voor een vijfde seizoen.

Sonequa Martin-Green, die voor fans ook wel bekend staat als Captain Michael Burnham in de televisieserie, kwam tijdens een interview met Digital Spy terug op wat de serie met zich mee zal brengen.

Star Trek: Discovery seizoen 5
"Ik kan je zeggen dat het verfrissend wordt. Het wordt echt opwindend. En ik denk dat het mooi wordt, in de meest ware betekenis van het woord," aldus Martin-Green.

Olatunde Osunsanmi, een van de regisseurs van de serie, ging er ook op in:

"Het universum is een grote plaats waar ongelofelijke dingen kunnen gebeuren. Seizoen 5 wordt, nou ja, wat ik kan zeggen is dat we niet in de tijd reizen. Maar we gaan terug in het verleden om verder naar de toekomst te kunnen. Er is een oude versie van Star Trek die bestaat. En dan is er deze nieuwe versie die Alex gemaakt heeft. Maar we houden nog steeds enorm van de oude versie. Dus daar halen we iets uit. Niet per se verhalen of personages, maar meer thema's en processen en hoe de verhalen verteld worden. Dat passen we toe op hoe we het in de toekomst doen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-fans woedend over de serie
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-fans woedend over de serie

The Lord of the Rings: The Rings of Power polariseert enorm, blijkt nu weer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De wereld van J.R.R. Tolkiens Midden-Aarde verandert straks voorgoed met The Lord of the Rings: The Rings of Power. Er komen namelijk vrouwelijke Orks voor in de serie.

Sinds de eerste trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power zijn debuut beleefde op het internet, is het een soort wervelstorm aan emoties geweest voor kijkers. Lang niet iedereen is echt blij met de serie.

Een vrouwelijke Ork
Extra opvallend is dat er straks een vrouwelijke Ork in The Lord of the Rings: The Rings of Power zit. "Er zitten wat vrouwelijke Orks in waar ik echt blij van werd," deelde uitvoerend producent Lindsey Weber bijvoorbeeld.

"Er is ook een specifieke Ork, die heel, heel lang en sterk is, en een heerlijk gevecht heeft met een van de elfen, waarvan ik vermoed of hoop dat het een fanfavoriet gevecht gaat zijn."

Alleen die opmerking over een vrouwelijke Ork landde niet heel goed bij bepaalde fans. Die zijn nu al bang dat The Lord of the Rings: The Rings of Power het canon gaat verpesten. Dat terwijl Tolkien in 1963 schreef: "Er moeten haast Ork-vrouwen geweest zijn. Maar in verhalen zien we Orks zelden als iets anders dan soldaten in de legers van kwaadaardige heersers en leren we natuurlijk niets over hun levens."

Dat is straks in The Lord of the Rings: The Rings of Power wel anders.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit haalde de superheldenorgie in 'The Boys' niet
Series / Nieuws

Dit haalde de superheldenorgie in 'The Boys' niet

The Boys kon echt veel, maar helaas moesten dingen geschrapt worden wegens het budget.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys-showrunner Eric Kripke onthult wat momenten die uit de aflevering Herogasm van het derde seizoen gehaald zijn wegens problemen qua tijd en planning.

De serie The Boys kwam met een verfilming van de zesdelige comic-minireeks Herogasm. In de aflevering is er een grote superheldenorgie. In de comics reizen de Supes naar een andere wereld zogenaamd om een intergalactische bedreiging het hoofd te bieden; in de serie ligt dat iets anders en is Herogasm een orgie die georganiseerd wordt door de TNT Twins.

The Boys
Herogasm was toe aan zijn 70ste editie in The Boys, en boordevol opvallende momenten. Zo keerden Love Sausage en Termite terug, en zagen we een toiletcam, evenals een seksspeeltje dat uit ijs gemaakt was. En had Mother's Milk een nogal onfortuinlijk moment. The Deep wordt ook nog eens 'vrienden' met een octopus.

Tegenover TV line vertelde Kripke dat niet alles gemaakt kon worden. Dit werd eruit gesneden:

"We konden niet alles maken dat we wilden. Op een gegeven moment dachten we erover na om een waterwezen, Creature from the Black Lagoon-achtige Supe in het zwembad seks te laten hebben onderwater. Daar werd over gesproken, maar ik geloof dat het niet mogelijk was. En we wilden een running joke maken van die grote hoeveelheden vloeistof die rondspuiten. Er zou een vrouwelijke zijn die helemaal over Hughie spoot en dat zou een running joke zijn. We hadden echter geen tijd daarvoor, dus combineerden we het allemaal met die arme Mother's Milk."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.