TRAILER: 'Loki'-ster krijgt eigen bloedstollende thrillerserie op Apple TV+

Na intens geheugenverlies moet de actrice haar leven weer bij elkaar sprokkelen, wat dingen oprakelt die ze liever vergeten was.

Mitchell van Vuren, 28-06-2022 07:56

Apple Studios heeft zojuist de trailer uitgebracht van hun nieuwste Apple Original: Surface. Daarin zal Gugu Mbatha-Raw de hoofdrol spelen als een verwarde vrouw, die na haar geheugen verloren te hebben weer probeert zichzelf te helen. In dat proces moet ze echter wel de reden zien te vinden, waarom zij haar eigen leven wilde nemen voordat zij alles vergat"
Gugu Mbatha-Raw heeft veel in haar mars, zoals ze al heeft laten zien in haar rol als Prinses Ravonna Lexus Renslayer in de Marvel-serie Loki. Ook speelde ze eerder in de series Black Mirror en Doctor Who.

Ook binnen film heeft ze al mooie rollen gehad. Zo speelde zij in Jupiter Ascending en in A Wrinkle in Time. In Surface speelt zij de hoofdrol van Sophie, maar ze functioneert tevens als producent.

Waar gaat de serie over?
De synopsis van de serie luidt als volgt: "Sophie, een vrouw uit San Francisco, is haar geheugen verloren door een hoofdwond, die zou moeten zijn veroorzaakt door haar poging tot zelfmoord. Terwijl Sophie haar leven weer bij elkaar probeert te rapen met de hulp van haar echtgenoot en vrienden, begint ze echter te twijfelen of de waarheid, die haar verteld wordt, wel degene is die zij zelf heeft geleefd".

Bekijk hieronder de trailer van Surface. Op 29 juli zullen de eerste drie afleveringen van het eerste seizoen online komen op Apple TV+.


Bron: Coming Soon

Lees meer over: Gugu Mbatha Raw, apple tv, surface, loki

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix