search
Eleven oog-in-oog met Vecna op nieuwe poster 'Stranger Things'

Eleven oog-in-oog met Vecna op nieuwe poster 'Stranger Things'

Met nog een paar dagen op de teller voor de seizoensfinale komen nu de makers van 'Stranger Things' met een glimp van Vecna.

Mitchell van Vuren
Voor vele trouwe kijkers van de Netflix-serie Stranger Things is de maand juni nog nooit zo lang geweest. Nu duurt het écht nog maar heel even totdat de seizoensfinale van de hitserie online komt. Op de valreep komen de makers met een nieuwe poster.

Op de poster is een show-down te zien tussen Eleven en het monster Vecna, dat vooruit lijkt te blikken op het aankomende eindgevecht tussen de twee. Op 1 juli zullen twee afleveringen van seizoen 4 online komen, waarmee het seizoen eindelijk zal worden afgesloten.

Hieronder is de nieuwe poster te vinden met het monster, dat de serie heeft omgedoopt tot een horrorserie in hart en nieren.Hoge verwachtingen voor de seizoensfinale van Stranger Things
Met de laatste twee afleveringen pakken de gebroeders Duffer flink uit. Deze afleveringen zullen namelijk een lengte hebben, die langer is dan de doorsnee film!

Hierna zal het weer een tijdje rustig zijn voor de kinderen uit Hawkins, maar de geruchten spelen al dat het vijfde seizoen al geschreven wordt en dat er een tijdsprong zal gaan plaatsvinden tussen seizoen 4 en 5 van Stranger Things.

Aanbevolen artikelen