Duistere trailer 'The Kingdom Exodus' van Lars von Trier

Onheilspellende trailer 'The Kingdom Exodus'

We hebben de eerste beelden uit het slot in de Kingdom Trilogy.

Bram de Groot, 30 juni 2022 om 07:20

Uit het niets hebben we vandaag de eerste teaser trailer voor het derde seizoen van de serie The Kingdom van regisseur Lars von Trier. Het is de derde en laatste reeks afleveringen in zijn Kingdom-trilogie. Het slotstuk draagt de titel The Kingdom Exodus.
De eerste beelden van de laatste reeks afleveringen komt gelijk met het nieuws dat TrustNordisk de trilogie heeft verkocht aan September Films in de Benelux. De drie seizoenen zijn gerestaureerd en gecombineerd, met in totaal 13 afleveringen, en zijn al verkocht aan landen als Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Japan en Zuid-Korea.

Het derde en laatste seizoen volgt op de eerste twee reeksen die in 1994 en 1997 verschenen onder de titels Riget en Riget II.

In deel drie zijn er ook (bij)rollen voor David Dencik, Alexander Skarsgård, Lars Mikkelsen, Mikael Persbrandt, Nikolaj Lie Kaas en Tuva Novotny.

Trailer voor afronding The Kingdom
In Exodus zien we hoe het hoofdfiguur Karen, gespeeld door Bodil Jørgensen, slaapwandelend haar weg vindt naar de hoofdingang van het Koninkrijk.

Het Koninkrijk is een spookziekenhuis in Kopenhagen waar het kwaad zich heeft geworteld en de medische wetenschap een dagelijkse strijd met zichzelf aangaat.


Bron: YouTube

Lees meer over: The Kingdom Exodus, Lars von Trier, Riget

Populair nieuws