Alyssa Milano terug voor vervolgserie 'Who's the Boss?'

Alyssa Milano terug voor meer 'Who's the Boss?'

Ook Tony Danza is weer te zien als Tony Micelli in de bekende komedieserie.

Bram de Groot, 30 juni 2022 08:34

De Amerikaanse sitcom Who's the Boss? verscheen tussen 1984 en 1992 op de Amerikaanse buis en werd in Nederland ook een succes. Belangrijke rollen waren er voor Tony Danza en Alyssa Milano.
Al in 2020 werd aangekondigd dat er werk gemaakt ging worden van een vervolgserie en nu is duidelijk welke streamingdienst deze zal uitzenden. En dat is Freevee, de dienst van Amazon. De dienst was eerder bekend onder de titel IMDb TV.

Vervolg op Who's the Boss?
Danza zien we al vader Tony Micelli en Milano zien we weer als dochter Samantha. Ook andere originele acteurs keren terug voor de serie die zal wordt geschreven door Mike Royce (One Day at a Time, Everybody Loves Raymond) en Brigitte Muñoz-Liebowitz (One Day at a Time, Brooklyn Nine-Nine).

Op het moment van schrijven is niet bekend of Judith Light en Danny Pintauro, die respectievelijk Angela en Jonathan Bower speelden, zullen terugkeren. Actrice Katherine Helmond speelde Angela's moeder Mona en stierf in 2019 op 89-jarige leeftijd.

Sony Pictures Television onthulde eerder dat de serie 30 jaar na het origineel afspeelt en de focus ligt op de relatie tussen Tony en Samantha. De laatste is nu een vrijgezelle moeder.

Bron: Deadline

Lees meer over: Who s the boss, Tony Danza, Alyssa Milano

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws