Achter de schermen bij dit epische gevecht uit 'The Boys'

Achter de schermen bij dit gevecht uit 'The Boys'

In een korte video laat The Boys zien hoe het gevecht uit de afgelopen aflevering er achter de schermen uitzag.

Niels Arts, 30 juni 2022 om 09:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het officiële Twitter-account van The Boys heeft een clipje van achter de schermen gedeeld tijdens het filmen van de zeer intensieve vechtscène uit de laatste aflevering, Herogasm.
De aflevering Herogasm van The Boys zat er al een tijdje aan te komen en werd vooral gehyped vanwege de scène waar de aflevering zijn naam aan te danken heeft. Maar waar fans vooral door weggeblazen waren, was het gevecht dat aan het einde van de aflevering plaatsvond.

Homelander vs. Soldier Boy
De eerste helft van dit gevecht ging het hard tegen hard tussen de twee gevaarlijkste superhelden ooit. Toen begonnen The Boys zich er echter ook mee te bemoeien. Mother's Milk - de enige zonder superkrachten - maakte eigenlijk geen kans, maar Butcher en Hughie vormden samen een geduchte tegenstander voor Homelander.

In de clip van The Boys Twitter zien we hoe het gevecht van start ging, met Homelander die op hoge snelheid richting Soldier Boy vloog en een aantal rake klappen uitdeelde.Nog twee afleveringen te gaan voordat het derde seizoen van The Boys er alweer op zit.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Homelander, Soldier Boy

Populair nieuws