3 dikke aanraders (series) op Netflix om direct te kijken

3 dikke aanraders (series) op Netflix

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Bram de Groot, 30 juni 2022 om 10:25

Heb je nog tips nodig voor goede series op Netflix? Dan zijn onderstaande uiteenlopende uitstekende series mogelijk iets voor jou.
The Umbrella Academy | Kijk nu | 3 seizoenen
Recent verscheen het derde seizoen van deze serie online. Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid. Met onder meer Elliot Page, Tom Hopper, David CastaƱeda, Emmy Raver-Lampman en Robert Sheehan.


La Casa de Papel: Korea | Kijk nu | 1 seizoen
Deze Zuid-Koreaanse remake heeft rollen voor onder meer Yoo Ji-tae, Kim Yunjin, Park Hae-soo, Jun Jong-seo en Lee Won-jong. Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.


You Don't Know Me | Kijk nu | miniserie
Dit Britse drama met vier afleveringen heeft rollen voor onder meer Samuel Adewunmi, Sophie Wilde, Bukky Bakray, Roger Nsengiyumva en Tuwaine Barrett. Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.


Lees meer over: La Casa de Papel Korea, Netflix, You Dont Know Me, The Umbrella Academy

Populair nieuws