Nog niemand heeft de rol van Walt en Jesse in 'Better Call Saul' geraden

Better Call Saul-showrunner Peter Gould zegt dat nog niemand de rol van Walt en Jesse in de prequel-serie geraden heeft.

Niels Arts, 30-06-2022 09:48

Voor het begin van Better Call Saul seizoen 6 maakte de serie plotseling bekend dat de iconische personages Walter White en Jesse Pinkman uit Breaking Bad in de prequel-serie te zien zullen zijn. Maar hoe? Dat blijft de vraag.
In een recent interview heeft Better Call Saul-showrunner Peter Gould aangegeven dat hij al veel theorieën heeft gehoord over hoe het Breaking Bad-duo terugkeert, maar dat hij het juiste antwoord nog niet gezien heeft.

Walt en Jesse in Better Call Saul
De laatste keer dat we Walt en Jesse samen op het scherm zagen, was in 2019 toen de spin-off film El Camino: A Breaking Bad Story verscheen. Deze film draaide voornamelijk om Jesse, maar richting het einde komt Walter White ook in een scène voor.

Dit zegt Gould over de rol van Walt en Jesse in Better Call Saul seizoen 6:

"Ik heb veel theorieën gehoord over wat er gaat gebeuren, en ik ben blij om te melden dat ik geen enkele theorie heb gehoord die ook maar in de buurt komt van de waarheid."

Dat is natuurlijk goed nieuws, want we laten ons graag verrassen. En de makers van het Breaking Bad-universum vertrouwen we natuurlijk volledig om met een origineel, logisch concept te komen om de twee legendarische personages in Better Call Saul te introduceren.

Dinsdag 12 juli begint de tweede seizoenshelft van seizoen 6 van Better Call Saul, tevens het laatste seizoen van de serie.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Netflix, Peter Gould, Walter White, Jesse Pinkman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader