Unieke nieuwe Netflix-serie klinkt erg intrigerend

Unieke nieuwe Netflix-serie klinkt erg intrigerend

Horizon Zero Dawn krijgt een serie op Netflix, en lijkt steeds interessanter.

Jim Pedd, 1 juli 2022 om 07:54

De Horizon Zero Dawn-verfilming waar Netflix aan werkt heeft nu officieel een titel.
De titel van de aankomende Horizon Zero Dawn-verfilming van Netflix werd in alle stilte aangekondigd via de website van de Directors Guild of Canada. Daar lezen we over de crew die aan de serie meewerkt, en blijkt dat de serie Horizon 2074 gaat heten. Een intrigerende titel!

Horizon Zero Dawn
In mei maakte PlayStation CEO Jim Ryan bekend dat het bedrijf met Netflix werkt aan een verfilming van de Horizon Zero Dawn-serie. Het nieuws kwam naast de bevestiging dat Sony werkt aan verfilmingen van games als God of War en Gran Turismo. Die laatste komt op 11 augustus 2023 uit en wordt gemaakt door regisseur Neill Blomkamp.

De game Horizon Zero Dawn werd in 2017 uitgebracht en was ontwikkeld door Guerilla Games en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment.

We volgen in Horizon Zero Dawn Aloy, een jonge jager die in de toekomst leeft, maar een toekomst vol mechanische monsters die bedekt is door jungles. Aloy jaagt op robot-dinosaurussen en strijdt tegen gevaarlijke mensenstammen, en ontdekt de duistere geheimen achter het bestaan van haar wereld.

Horizon Zero Dawn speelt zich in de verre toekomst af, dus het is interessant dat er ook gewerkt wordt aan een serie die zich in 2074 afspeelt.

Bron: CBR

Lees meer over: Horizon Zero Dawn, Netflix, Horizon 2079

Populair nieuws