search

Ons nieuws van vrijdag 1 juli 2022

Opfrisser nodig voor 'Thor'? Marvel fixt het voor je met deze recap-serie
Series / Nieuws

Opfrisser nodig voor 'Thor'? Marvel fixt het voor je met deze recap-serie

In de serie worden de achtergronden van meerdere helden uit de nieuwe film uitgebreid toegelicht.

Met de nieuwe Thor: Love and Thunder keren we weer terug naar de wereld van Noorse goden in een Marvel-pakje, maar hoe zat dat nou allemaal ook alweer? Geen zorgen, Marvel heeft al een oplossing paraat. Op Disney+ zullen drie nieuwe afleveringen van Marvel Studios: Legends uitkomen, die de levens van meerdere personages uit de film tot in de details gaan uitleggen.

De serie bestaat uit korte afleveringen van zes tot elk minuten lang, die in vogelvlucht de levens bespreken van zowel de helden van Marvel als hun tegenstanders. Dit is broodnodig, aangezien de MCU rap aan het groeien is en het vaak moeilijk is het overzicht te bewaren.

Eerder kwamen al samenvattingen langs van The Avengers, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Guardians of the Galaxy en Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Drie nieuwe afleveringen
In de aankomende afleveringen worden drie helden in het zonnetje gezet: Thor Odinson (Chris Hemsworth), Valkyrie (Tessa Thompson) en Jane Foster (Natalie Portman), die nu als 'Mighty Thor' de hamer Mjolnir hanteert.

Op 7 juli, één dag voordat de nieuwe Thor-film uitkomt, zullen de drie nieuwe afleveringen online komen bij Disney+ om de geheugens van alle fans weer even op te frissen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na 'Scream' krijgt actrice Melissa Barrera nieuwe ellende om te overleven
Series / Trailer

Na 'Scream' krijgt actrice Melissa Barrera nieuwe ellende om te overleven

In de serie 'Keep Breathing' moet Barrera na een vliegtuigongeluk de Canadese wildernis zien te doorstaan.

Netflix heeft de officiële trailer van haar nieuwe serie Keep Breathing uitgebracht, waarin de actrice Melissa Barrera letterlijk in een vreselijke situatie landt. Haar vliegtuig stort neer in de wildernis, waar ze in haar eentje moet zien te overleven. Bekijk de trailer van deze overlevingsserie hieronder!

Melissa Barrera kreeg naamsbekendheid in de Scream-serie als Sam Carpenter, en krijgt nu een soortgelijk gevaar voor de kiezen. Helaas is het een stuk lastiger om weg te rennen voor het nijpende gebrek aan levensvoorzieningen in de wildernis dan voor een gemaskerde moordenaar.

In de serie zal Barrea Liz gaan spelen, die de enige capabele overlevende van de crash zal zijn. Ze zal de brute kracht van de natuur moeten zien te overleven en haar weg terug moeten vinden naar de bewoonde wereld, en dat terwijl ze wordt achtervolgd door haar eigen verleden.

Wanneer kunnen we de serie verwachten?
In september 2021 werden de opnames van de serie afgerond, en dan is het nu eindelijk zover dat de eerste trailer rond is. De serie staat gepland om op 28 juli uit te gaan komen op Netflix.

Bekijk de trailer van Keep Breathing hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verloofde Taika Waititi debuteert in deze jolige animatieserie
Series / Trailer

Verloofde Taika Waititi debuteert in deze jolige animatieserie

We krijgen al een voorproefje van haar werk als stemactrice in de eerste trailer van de serie.

Taika Waititi is de laatste tijd veel in het nieuws door zijn regisseursrol in Thor: Love and Thunder. Maar nu is zijn verloofde aan de beurt, de Britse zangeres en songwriter Rita Ora. Zij heeft een hoofdrol naast Jack Black in een animatiewereld, waar je waarschijnlijk goed bekend mee bent: Kung Fu Panda!

Netflix heeft onlangs de eerste trailer van de serie Kung Fu Panda: The Dragon Knight uitgebracht, die de laatste avonturen van Po de Panda gaat laten zien. Na meerdere succesvolle films volgden er meerdere series over de vechtgrage panda, met nu de derde serie om de hoek.

Wederom zal de stem van Po worden vertolkt door Jack Black, die in zijn rol per ongeluk twee wezels helpt een machtig wapen te stelen. Gelukkig komt Luthera, a.k.a. 'The Wandering Blade', hem te hulp om zijn fout recht te zetten. Rita Ora maakt met deze rol haar debuut als stemactrice, waarbij ze met haar Britse accent haar personage riddert tot 'Knight of England'.

De trailer van de nieuwe reeks
De nieuwe serie staat gepland om in juli 2022 online te gaan komen op Netflix. Deze upgrade van Nickelodeon naar Netflix is misschien ook wel de reden dat Jack Black teruggekeerd is als stemacteur van Po in de serie, aangezien hij dat aanbod had afgeslagen voor de eerdere televisieseries.

Bekijk de trailer van Kung Fu Panda: The Dragon Knight hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie 'Another Self' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie 'Another Self' aangekondigd

De hoofdrol is weggelegd voor een bekende actrice uit de reeks 'Black Money Love'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spaanse producties scoren veelal uitstekend op Netflix, maar ook Turkse series weten vaak hoge ogen te gooien. Nu heeft 's werelds grootste streamingdienst een compleet nieuwe reeks aangekondigd genaamd Another Self.

In Another Self maken we kennis met Ada, Sevgi en Leyla. Hun vriendschap die begon op de universiteit heeft ervoor gezorgd dat ze altijd de kracht vonden om door te blijven gaan, zelfs in de slechtste tijden.

Ada is een succesvolle chirurg terwijl Sevgi een advocate is met behoorlijk wat ambitie. Voor Leyla geldt dat ze nog nooit heeft gewerkt voor het behalen van een carrière. Zij leidt echter wel een gelukkig leven met haar man en diens zoon.

Kanker
Op een bepaald ogenblik wordt de hechte band van de drie vriendinnen zwaar op de proef gesteld. Dit naar aanleiding van de diagnose van kanker bij Sevgi. De diagnose is meteen ook het begin van een bijzondere reis die de drie vriendinnen ondernemen op zoek naar een mysterieuze man genaamd Zaman.

De hoofdrol in deze nieuwe serie is weggelegd voor Tuba Büyüküstün. De cast bestaat verder nog uit namen als Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel en Fırat Tanış.

Ben jij ook al zo benieuwd naar deze gloednieuwe serie van Turkse bodem? Ze is vanaf 28 juli 2022 te bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max voegt deze hele rits nieuwe series toe in juli
Series / Featured

HBO Max voegt deze hele rits nieuwe series toe in juli

Juli wordt echt wel een mooie maand op HBO Max als we deze grote lijst zien.

Elke maand onthult HBO Max alvast een hele reeks nieuwe series die je kan verwachten. Deze maand is niet anders! Juli wordt een mooie maand, onder meer met de toevoeging van alle seizoenen van Luther.

VANAF 1 JULI
HOW TO SCREW IT ALL UP: Deze nieuwe Spaanse Max Original dramaserie HOW TO SCREW IT ALL UP (CÓMO MANDARLO TODO A LA MIERDA) vertelt het verhaal van een groep vrienden die zonder plan op roadtrip gaan. Alba is nieuw op haar school en heeft moeite om zich aan te passen, dan hoort ze ook nog dat de eindejaarsreis is geannuleerd. Haar plannen om van huis weg te lopen zijn verpest. Maar een groep klasgenoten steelt een busje en willen drie weken lang op een roadtrip gaan. Het plan is om geen plan te hebben, er zijn maar een paar regels: geen berichten plaatsen op social media, altijd in beweging blijven en, belangrijker nog, er is geen weg terug. Gemaakt door Pablo Sanhermelando en Jaime Olí­as, tevens de schrijver en regisseur.

LEGENDARY (seizoen 2): Tien vogueteams (ook wel houses genoemd) uit de ondergrondse ballroomcultuur nemen het tegen elkaar op in een spectaculaire competitie. Met hysterische outfits en baanbrekende choreografie strijden de houses om de goedkeuring van de jury met bekende namen als Megan Thee Stallion en Jameela Jamil.

VANAF 4 JULI
YEARS & YEARS: Verken het dagelijkse leven van de familie Lyons - en alle ongelooflijke technologische innovaties en politieke onrust die ermee gepaard gaan - in deze HBO-miniserie. Nadat de families samenkomen op een cruciale nacht in 2019, volgt het verhaal hun leven en liefdes in de komende 15 jaar terwijl een nieuwe wereld zich begint te vormen. Met o.a. Rory Kinnear en Emma Thompson.

VANAF 9 JULI
FANTASTIC FRIENDS: James en Oliver Phelps, bekend van de Harry Potter-films, reizen de wereld rond om met hun betoverende vrienden buitengewone landen te bezoeken.

VANAF 10 JULI
ALF (seizoen 1-4)

VANAF 11 JULI
THE ANARCHISTS: De zesdelige HBO-documentaire serie is geregisseerd door Todd Schramke en geproduceerd door Blumhouse Television. In 2015 lanceerde Jeff Berwick, een Canadese ondernemer die provocateur werd, een conferentie in Acapulco, Mexico in de hoop anarchie in zijn puurste vorm te bevorderen - een ideaal dat de afwezigheid van een overheid met absoluut individueel zelfbestuur omarmt. Het evenement, genaamd "Anarchapulco", trekt een internationale reeks libertariërs, voortvluchtigen en gezinnen die hun kinderen willen "ontscholen" om hen te beschermen tegen de bureaucratieën van het moderne leven, evenals crypto-valuta-evangelisten en anderen die zich aangetrokken voelen tot het idee om een staatloze gemeenschap te creëren, vrij van regeringen en centrale banksystemen.

VANAF 13 JULI
EDGE OF THE EARTH: Deze vierdelige documentaireserie van HBO en Teton Gravity Research, volgt vier groepen van avontuurlijke atleten die beginnen aan nooit eerder volbrachte missies over de hele wereld en ongelooflijke inspanningen van fysieke bekwaamheid en mentale standvastigheid aangaan. Deelnemers zijn snowboarders Jeremy Jones en Elena Hight en skiër Griffin Post; kajakkers Ben Stookesberry, Nouria Newman en Erik Boomer; klimmers Emily Harrington en Adrian Ballinger; en surfers Ian Walsh en Grant "Twiggy" Baker. Geregisseerd door Steve en Todd Jones en geproduceerd door Drew Holt.

VANAF 16 JULI
THE REHEARSAL: THE REHEARSAL met Nathan Fielder in de hoofdrol, onderzoekt de moeite die een man zal doen om de onzekerheden van het dagelijks leven te verminderen. Fielder stelt gewone mensen in staat om zich voor te bereiden op de grootste momenten van het leven door ze te "repeteren" in zorgvuldig vervaardigde simulaties van zijn eigen ontwerp. Als een enkele misstap je hele wereld zou kunnen verwoesten, waarom zou je het leven dan aan het toeval overlaten?

VANAF 17 JULI
ER (seizoen 1 t/m 15)

VANAF 18 JULI
LUTHER (seizoen 1 t/m 5)
PARKS & RECREATION (seizoen 1 t/m 7)"

VANAF 19 JULI
NIKKI GLASER: GOOD CLEAN FILTH: Comedian en actrice Nikki Glaser (host en uitvoerend producent van Max Original FBOY Island) debuteert in juli met haar eerste HBO-comedyspecial.

VANAF 22 JULI
RAP SH!T: RAP SH!T is gemaakt door Issa Rae (Insecure) en volgt twee van elkaar vervreemde middelbare schoolvrienden uit Miami, Shawna (Aida Osman) en Mia (KaMillion), die samenkomen om een rapgroep te vormen. Shawna en Mia leunen op de magie en chaos waar Miami bekend om staat, omdat ze hard feesten en nog harder werken om op te vallen in de muziekindustrie. Issa Rae is uitvoerend producent en Syreeta Singleton is showrunner, terwijl hiphopduo Yung Miami en JT van City Girls dienen als co-executive producers. De cast is een mix van acteurs, komieken en real-life rappers en bestaat uit o.a. Devon Terrell en Jonica Booth, Daniel Augustin (Grey's Anatomy), Ashlei Sharpe Chestnut (Cruel Summer), Amandla Jahava (DMZ) en Jaboukie Young-White (The Daily Show) in terugkerende rollen.

VANAF 25 JULI
DOWNTON ABBEY (seizoen 1 t/m 6)

[b]VANAF 28 JULI

PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN: Twintig jaar geleden scheurde een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood bijna uit elkaar. Nu, in de huidige tijd, wordt een groep tienermeisjes - gloednieuw leugenaars - gekweld door een onbekende persoon en gedwongen om te betalen voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden zijn begaan... evenals die van henzelf. In het duistere, coming-of-age, horror-getinte drama bevinden we ons mijlenver weg van Rosewood, maar binnen het bestaande Pretty Little Liars-universum, in een gloednieuwe stad, met een nieuwe generatie Little Liars. Gemaakt door Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring, met in de hoofdrollen Chandler Kinney, Bailee Madison, Maia Reficco, Zaria en Malia Pyles.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt eindelijk met langverwachte serie
Series / Featured

Netflix komt eindelijk met langverwachte serie

Stranger Things seizoen 4, volume 2 is nu te zien op Netflix. Dat en meer!

Een nieuwe vrijdag, een nieuw overzicht met alle series die nieuw zijn op Netflix. Deze week is vooral Stranger Things de serie die in het oog springt natuurlijk. Eindelijk rondt men, met bijna vijf uur aan afleveringen, dit vierde seizoen af! Kom maar door met die vijfde reeks!

Stranger Things 4: Volume 2: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Sharkdog: Half haai, half hond met een groot hart en een buikje vol vissticks! Sharkdog kan samen met zijn mensenvriend Max elk maf en chaotisch avontuur aan.

The Upshaws (seizoen 2, deel 1): In deze comedyserie streeft een zwarte arbeidersfamilie uit Indiana te midden van de dagelijkse beslommeringen naar een beter leven en huiselijk geluk.

Pirate Gold of Adak Island: Een eliteteam van ervaren schatjagers komt naar een afgelegen eiland in Alaska, op zoek naar een piratenschat die miljoenen waard is.

BASTARD!! - Heavy Metal, Dark Fantasy - (seizoen 1): Als kwade machten dreigen om Anthrasax, god van de vernietiging, weer tot leven te wekken, vraagt het koninkrijk Meta-llicana een wispelturige duistere tovenaar om hulp.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Grey's Anatomy' personage kan vaker terugkeren!
Series / Nieuws

Dit 'Grey's Anatomy' personage kan vaker terugkeren!

Kate Walsh ziet het weer helemaal zitten om vaker terug te keren in Grey's Anatomy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kate Walsh vertelt tijdens een interview over een mogelijke terugkeer als Addison in Grey's Anatomy.

De serie Grey's Anatomy is bedacht door Shonda Rhimes en werd in 2005 gelanceerd op ABC. Inmiddels is het de langst lopende medische dramaserie op televisie. Walsh was sinds het einde van seizoen 1 te zien en vertrok in seizoen 3 om de spin-off Private Practice te maken.

Grey's Anatomy-terugkeer
Seizoen 18 van Grey's Anatomy draaide om de chirurgen die omgaan met de blijvende effecten van de coronapandemie. Walsh keerde ook terug in de serie als Dr. Montgomery. We leerden daardoor ook meer over het leven van Addison sinds de finale van Private Practice.

Vervolgens keerde Walsh nog eens terug in Grey's Anatomy, in een van de laatste afleveringen van het achttiende seizoen van de serie.

In seizoen 19 zou ze ook terug kunnen keren. Actrice Walsh:

"Er bestaat een kans. Al weet ik niet wat ik zou doen. We hebben het een beetje gehad over de mogelijkheid om terug te keren voor iets. Al weet ik het nog niet. Maar ja, ik weet dat het gigantisch gaat zijn, wat er gepland staat voor het volgende seizoen, en er veel coole veranderingen aan zitten te komen, vol nieuwe beginnen en andere plekken waar de serie heen gaat."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Disney+ serie komt er sneller dan we dachten
Series / Nieuws

Nieuwe Disney+ serie komt er sneller dan we dachten

Armor Wars komt er sneller aan dan lang gedacht werd en is de nieuwe Marvel Studios-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De camera's van Armor Wars gaan eerder draaien dan tot nu toe verwacht werd. De bio van een van de bazen van Marvel Studios hint er namelijk op dat de serie al deze herfst begint met de opnames.

Marvel-producent Jenna Berger verscheen recent bij een conferentie over het maken van films bij de University of Pennsylvania. Haar biografie voor het event laat zien hoe de opnames van Armor Wars eruit komen te zien.

Armor Wars
We lezen in de bio: "Meest recent produceerde [Jenna Berger] de Disney+ serie Ms. Marvel en nu ontwikkelt ze een nieuwe serie met Don Cheadle die dit najaar opgenomen wordt in Atlanta."

Er is weinig bekend over de serie Armor Wars. Wel weten we dat hij geschreven wordt door een writer's room die aangevoerd wordt door Yassir Lester.

Don Cheadle vertelde al eens over de serie Armor Wars dat we te zien krijgen waar het heen zal gaan met zijn personage in het Marvel Cinematic Universe, Rhodey. "We hebben net mijn man Yassier ingehuurd, waar ik echt enthousiast van word. Hij schreef aan Black Monday."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat het juist goed doen door advertenties
Series / Nieuws

Netflix gaat het juist goed doen door advertenties

Netflix voegt straks een nieuwe optie toe aan zijn abonnementen die heel wat commentaar kreeg.

Netflix is van plan een goedkopere abonnementsvorm toe te voegen, die ondersteund wordt door advertenties. Kijken we naar het equivalent van HBO Max, blijkt dat het helemaal geen slecht idee lijkt te zijn door Netflix.

Een recent onderzoek van Insider laat zien dat 28 procent van de mensen met een abonnement op HBO Max een abonnement heeft genomen op de door advertenties ondersteunde vorm van de streamingdienst. Dat ondanks dat de goedkopere versie van de streamingdienst pas in juni vorig jaar gelanceerd werd.

Netflix komt met advertenties
Netflix leverde afgelopen kwartaal een kleine 200.000 abonnees in, deels door het uit Rusland stappen en deels door de stevige concurrentie op de markt.

Het bedrijf leverde mede daardoor miljarden aan waarde in op de beurs. Dat betekent dat het bedrijf veel moet doen om het tij te keren.

Het toevoegen van advertenties als mogelijkheid, in ruil voor een goedkoper abonnement, is een toevoeging waarmee Netflix nu wel soelaas lijkt te vinden.

Recent vertelde Netflix-baas Ted Sarandos tijdens een interview dat wat hem betreft het niet de bedoeling is iedereen advertenties te geven, maar dit toe te voegen voor mensen die Netflix anders te duur vinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Unieke nieuwe Netflix-serie klinkt erg intrigerend
Series / Nieuws

Unieke nieuwe Netflix-serie klinkt erg intrigerend

Horizon Zero Dawn krijgt een serie op Netflix, en lijkt steeds interessanter.

De Horizon Zero Dawn-verfilming waar Netflix aan werkt heeft nu officieel een titel.

De titel van de aankomende Horizon Zero Dawn-verfilming van Netflix werd in alle stilte aangekondigd via de website van de Directors Guild of Canada. Daar lezen we over de crew die aan de serie meewerkt, en blijkt dat de serie Horizon 2074 gaat heten. Een intrigerende titel!

Horizon Zero Dawn
In mei maakte PlayStation CEO Jim Ryan bekend dat het bedrijf met Netflix werkt aan een verfilming van de Horizon Zero Dawn-serie. Het nieuws kwam naast de bevestiging dat Sony werkt aan verfilmingen van games als God of War en Gran Turismo. Die laatste komt op 11 augustus 2023 uit en wordt gemaakt door regisseur Neill Blomkamp.

De game Horizon Zero Dawn werd in 2017 uitgebracht en was ontwikkeld door Guerilla Games en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment.

We volgen in Horizon Zero Dawn Aloy, een jonge jager die in de toekomst leeft, maar een toekomst vol mechanische monsters die bedekt is door jungles. Aloy jaagt op robot-dinosaurussen en strijdt tegen gevaarlijke mensenstammen, en ontdekt de duistere geheimen achter het bestaan van haar wereld.

Horizon Zero Dawn speelt zich in de verre toekomst af, dus het is interessant dat er ook gewerkt wordt aan een serie die zich in 2074 afspeelt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' laat de dood van een personage alvast zien
Series / Foto's

'The Walking Dead' laat de dood van een personage alvast zien

Seizoen 11c van The Walking Dead komt er langzaam aan en wordt heel gruwelijk lijkt 't.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Leven in de Commonwealth kan nog best gevaarlijk zijn. Dat blijkt uit een nieuwe foto vanaf de set van het laatste deel van The Walking Dead seizoen 11, dat de serie tot een (goed) einde moet brengen.

Pamela Milton en haar machtsbeluste Deputy Governor Lance Hornsby proberen 50.000 mensen veilig te houden in hun Commonwealth. De levenden kunnen daar jaren doorbrengen zonder een van de gevaarlijke vleesetende ondoden te zien. Die wordt namelijk goed veilig gehouden en beschermd door General Mercer en het leger van de Commonwealth.

Gevaar in The Walking Dead
Maar een foto van het komende laatste deel van het laatste seizoen van The Walking Dead laat zien dat een horde Walkers door de muren van de Commonwealth gebroken is.

"Het ziet er niet al te goed uit voor een arme ziel hier," schrijft director of photography Duane Manwiller bij een bericht op Instagram.

Manwiller wijst op "een beetje zombie-carnage" die we gaan zien in de laatste acht afleveringen van The Walking Dead.

Hieronder kan je de foto zien:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer de nieuwe 'Quantum Leap'-serie verschijnt
Series / Nieuws

Dit is wanneer de nieuwe 'Quantum Leap'-serie verschijnt

De serie dient als een direct vervolg op de iconische jaren '90-serie met Scott Bakula.

NBC heeft de premièredatum onthuld voor verschillende najaarsseries, waaronder de langverwachte herleving van de jaren '90-serie Quantum Leap. De vervolgserie begint op 19 september a.s.

De nieuwe versie van de serie gaat over Dr. Ben Seong (Raymond Lee), een wereldberoemde wetenschapper die tevens gelovig is. Ruim 30 jaar nadat Dr. Sam Beckett (Scott Bakula) in de Quantum Leap-machine stapte en verdween, is er een nieuw team samengesteld om het project te onderzoeken en de mysteries achter de machine en de man die hem heeft bedacht te ontrafelen.

Naast Lee zijn er in de serie rollen weggelegd voor acteurs als Caitlin Bassett, Nanrisa Lee, Mason Alexander Park en Ernie Hudson.

Het is van twee nieuwe series waarmee NBC dit najaar komt. De andere is sitcom Lopez vs. Lopez, die in première gaat op 4 november samen met het nieuwe seizoen van Young Rock.

Binnenkort zal een eerste trailer verschijnen voor Quantum Leap. Houd Serietotaal dus goed in de gaten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowstone'-bedenker komt met actievolle serie 'Lioness'
Series / Nieuws

'Yellowstone'-bedenker komt met actievolle serie 'Lioness'

Opnieuw een megahit voor Taylor Sheridan, de man achter Yellowstone en het nog te verschijnen Tulsa King met Sylvester Stallone?

Taylor Sheridan is naar verluidt ingehuurd als de nieuwe showrunner van Paramount+-serie Lioness, en vervangt daarmee Thomas Brady (NOS4A2), die oorspronkelijk deze functie had.

Volgens Variety was Brady nauw betrokken bij het schrijven van de scenario's, maar zodra deze af waren, besloten producenten en Brady wegens creatieve meningsverschillen op vriendelijke wijze afscheid van elkaar te nemen.

Sheridan kennen we als bedenker van hitserie Yellowstone en scenarist van films als Sicario en Wind River. Hij staat dus nu aan het roer van Lioness.

Pittige dames
In de serie volgen we Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), en ruwe, maar gepassioneerde jonge marinier die door de CIA wordt gerekruteerd als nieuwste lid van het Lioness Engagement Team. Zij hebben als doel om een terreurorganisatie van binnenuit ten onder te brengen.

Zoe Saldana speelt in de serie de rol van Joe, die aan het hoofd staat van het Lioness-programma en zorgt voor de training, management en leiding van en over de vrouwelijke agenten die deel uitmaken van het team.

De opnames van Lioness beginnen in september.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.