Disney+ maakt er een topweek van vol nieuw aanbod!

Disney+ maakt er een topweek van!

Dit kan je allemaal nieuw zien op Disney+ in deze week op de streamingdienst.

Jim Pedd, 2 juli 2022 om 12:35

Een heerlijke week! Zo laat deze week zich het beste samenvatten op Disney+. We zetten het prachtige nieuwe aanbod op de streamingdienst op een rij.
Only Murders in the Building (seizoen 2): Volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

Atlanta (seizoen 3): Earnest 'Earn' Marks wordt gevolgd tijdens zijn dagelijkse leven in Atlanta, Georgia. Earn is gestopt aan de Princeton University, heeft geen geld en geen huis. Hij verblijft daarom afwisselend bij zijn ouders en zijn ex-vriendin Van, die ook de moeder is van zijn dochter Lottie. Zodra hij zich realiseert dat zijn neef Alfred "Paper Boi" Miles op de rand van het sterrendom staat, probeert hij opnieuw contact met hem te maken om zijn leven en dat van zijn dochter te verbeteren. De twee neven werken zich daarna al snel omhoog in de rapscene van Atlanta.

Baymax! (seizoen 1): Walt Disney Animation Studios' "Baymax!" keert terug naar de fantasiestad San Fransokyo, waar de lieflijk, opblaasbare, onnavolgbare Baymax (stem van Scott Adsit) op pad gaat om te doen waarvoor hij is geprogrammeerd: anderen helpen. De zesdelige serie introduceert buitengewone personages die Baymax' kenmerkende benadering van genezing nodig hebben op meer manieren dan ze eigenlijk denken. Gemaakt door Don Hall en geproduceerd door Roy Conli en Bradford Simonsen, de filmmakers achter de Oscar®- winnende speelfilm "Big Hero 6" uit 2014.

Superstar (seizoen 1): De kijker krijgt zeldzame beelden en intieme details over de buitenbeentjes die de Amerikaanse cultuur hebben gevormd. Kijk mee in het leven van deze iconen met vrienden en familie die de meteorische hoogtepunten en de verwoestende kosten van roem onthullen.

Marvel’s Jessica Jones (seizoen 1-3): Jessica Jones is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gaven wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen. Vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Marvel’s The Defenders (seizoen 1): Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Een kwartet van singuliere helden met één gemeenschappelijk doel, het redden en veilig maken van New York City. Dit is het verhaal van vier alleen levende figuren, ieder opgezadeld met hun eigen persoonlijke problemen. Het viertal gaat een samenwerking aan, zodat er veel meer bereikt kan worden in de strijd tegen de toenemende criminaliteit.

Marvel’s Daredevil (seizoen 1-3): Matt Murdock is een advocaat die op jonge leeftijd door een vreemd ongeluk wordt verblind. Gelukkig worden zijn andere zintuigen op wonderlijke wijze verbeterd, waardoor hij zich, met een beetje vechtsporttraining, ontpopt tot een misdaadbestrijder met superkrachten in New York’s Hell’s Kitchen.

Marvel’s Luke Cage (seizoen 1-2): Wanneer een gesaboteerd experiment Luke Cage superkrachten en onbreekbare huid geeft, wordt hij een voortvluchtige die zich schuil houdt in Harlem. Daar probeert hij zijn leven weer op te bouwen. Geconfronteerd met zijn verleden gaat hij de strijd aan om criminelen te weren uit het centrum van zijn stad.

Marvel’s Iron Fist (seizoen 1-2): In Marvel’s Iron Fist keert miljardair Daniel Rand terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was. Hij probeert weer een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.

Marvel’s The Punisher (seizoen 1-2): Frank Castle wordt achtervolgd en opgejaagd na de moord op zijn familie. Gaandeweg verandert hij in een alom gevreesde burgerwacht, die gebruik maakt van zeer dodelijke methodes om de misdaad te bestrijden. In de criminele onderwereld staat Castle bekend als "The Punisher", een verloren man met veel verdriet die voor niets en niemand uit de weg gaat.

Lees meer over: Disney plus, weekoverzicht

Populair nieuws