search

Ons nieuws van zaterdag 2 juli 2022

HBO Max voegde maar liefst 22 (!) series nieuw toe
Series / Featured

HBO Max voegde maar liefst 22 (!) series nieuw toe

HBO Max maakt er ook deze week weer een prachtweek van als we het zo op een rij zetten.

HBO Max maakt er een mooie week van. Het aanbod groeide wel heel hard deze week, meer dan in andere weken nog het geval was. Zes nieuwe afleveringen, en dan ook nog eens 16 (!) series met nieuwe seizoenen. 22 series dus!

Westworld (seizoen 4): Een wereld waarin je je menselijke lusten de vrije loop kunt laten. Lisa Joy, Jonathan Nolan en J.J. Abrams produceerden een duistere ontdekkingsreis door het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde.

The Tower (seizoen 1): Rechercheurs Sarah Collins en Steve Bradshaw worden naar een incident gestuurd bij de Portland Tower in Londen. Aan de voet van de toren vinden ze de lichamen van een ervaren agent, Hadley Matthews, en een 15-jarige vluchteling uit Libië, Farah Mehenni.

Beneath the Surface (seizoen 1): Een paradijsje op een eiland in de Flensburg Fjord. Opgebouwd door vier onafscheidelijke vrienden -Jakob, Sabine, Bernd en Charlie. Maar tijdens een zeiltocht verdwijnt een van hun kinderen, en plotseling is niets meer zoals het was.

Samurai Jack (seizoen 1-4): Als de slechte Aku de wereld wil veroveren leert de zoon van de Keizer om een Samurai te worden om hem te verslaan. Maar Aku verbant hem naar de toekomst en de Samurai genaamd Jack begint aan het gevecht van zijn leven.

That Damn Michael Che (seizoen 1 en 2): De geniaal komische Michael Che, medeschrijver van 'Saturday Night Live' en medepresentator van SNL's 'Weekend Update' deelt zijn unieke perspectief op allerhande onderwerpen, als uitvoerend producent en ster van zijn eigen comedyserie.

Legendary (seizoen 2): De vogueteams (ook wel houses genoemd) komen rechtstreeks uit de ondergrondse ballroomcultuur. Ze moeten het tegen elkaar opnemen op ongelooflijke bals en misselijkmakende mode presenteren om als 'legendarisch' bestempeld te worden.

How to Screw It All Up (seizoen 1): Als haar eindejaars-schoolreisje niet doorgaat, komt Alba erachter dat een paar klasgenoten in het geheim een epische roadtrip plannen. En dan zet ze alles op alles om te worden meegevraagd.

The Missing (seizoen 1 en 2): In Brazilië verdwijnt er elke twee minuten iemand. Os Ausentes, een detectivebureau dat wordt gerund door een voormalig politieagent die zelf ook iemand zoekt, neemt zaken aan die niemand wil om anderen te helpen hun dierbaren te vinden.

The Bridge (seizoen 2): In deze Zweeds-Deense bloedstollende crime serie zijn 2 landen gescheiden door een brug maar verbonden door criminaliteit. De stugge Zweedse Saga Norén en haar naaste collega's Martin Rohde en Henrik Sabroe leiden de intense onderzoeken…

Adventure of the Ring (seizoen 1): Een verhaal over een verloren ring in de metro. Hij maakt een reis langs zeven personages en verbindt zeven liefdesverhalen. Terwijl de eigenaar de ring zoekt, blikt hij terug op zijn relatie van vijf jaar met zijn vriendin.

Chillin Island (seizoen 1): New Yorkers Alec, Dap en Lex verwelkomen vrienden uit de rapwereld als ze op nachtelijk avontuur gaan en afgelegen plekken bezoeken om in contact te komen met de natuur.

The Little Drummer Girl (seizoen 1): Als een Palestijn prominente Israeliërs vermoordt, wordt een jonge, Engelse actrice gerekruteerd door de Mossad om zijn terroristische cel te infiltreren. Dit vereist uitstekend acteertalent en brengt haar in groot gevaar.

Back on the Record with Bob Costas (seizoen 1): De legendarische verslaggever Bob Costas komt terug op HBO. Deze nieuwe serie bevat diepte-interviews met de grootste namen in de sport, het amusement en de popcultuur, en discussies over actuele sportkwesties onder leiding van Costas.

Uncle Grandpa (seizoen 3): Ome Opa is de magische Oom en Opa van iedereen ter wereld, en als hij langskomt valt er altijd iets te beleven! Deze nieuwe serie zit vol visuele grappen en heeft een spannend format. De show draait om Ome Opa en zijn vrolijke bende.

Saturday Night Live (seizoen 47): Live vanuit New York, dit is Saturday Night! Al veertig jaar is deze beroemde kreet het startsein voor een van de beste en meest vernieuwende comedyshows aller tijden.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Irma Vep (S01E04)
Roswell, New Mexico (S04E04)
Pause with Sam Jay (S02E06)
Mind Over Murder (S01E02)
Birdgirl (S02E03)
Superman & Lois (S02E15)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt er een topweek van vol nieuw aanbod!
Series / Featured

Disney+ maakt er een topweek van vol nieuw aanbod!

Dit kan je allemaal nieuw zien op Disney+ in deze week op de streamingdienst.

Een heerlijke week! Zo laat deze week zich het beste samenvatten op Disney+. We zetten het prachtige nieuwe aanbod op de streamingdienst op een rij.

Only Murders in the Building (seizoen 2): Volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

Atlanta (seizoen 3): Earnest 'Earn' Marks wordt gevolgd tijdens zijn dagelijkse leven in Atlanta, Georgia. Earn is gestopt aan de Princeton University, heeft geen geld en geen huis. Hij verblijft daarom afwisselend bij zijn ouders en zijn ex-vriendin Van, die ook de moeder is van zijn dochter Lottie. Zodra hij zich realiseert dat zijn neef Alfred "Paper Boi" Miles op de rand van het sterrendom staat, probeert hij opnieuw contact met hem te maken om zijn leven en dat van zijn dochter te verbeteren. De twee neven werken zich daarna al snel omhoog in de rapscene van Atlanta.

Baymax! (seizoen 1): Walt Disney Animation Studios' "Baymax!" keert terug naar de fantasiestad San Fransokyo, waar de lieflijk, opblaasbare, onnavolgbare Baymax (stem van Scott Adsit) op pad gaat om te doen waarvoor hij is geprogrammeerd: anderen helpen. De zesdelige serie introduceert buitengewone personages die Baymax' kenmerkende benadering van genezing nodig hebben op meer manieren dan ze eigenlijk denken. Gemaakt door Don Hall en geproduceerd door Roy Conli en Bradford Simonsen, de filmmakers achter de Oscar®- winnende speelfilm "Big Hero 6" uit 2014.

Superstar (seizoen 1): De kijker krijgt zeldzame beelden en intieme details over de buitenbeentjes die de Amerikaanse cultuur hebben gevormd. Kijk mee in het leven van deze iconen met vrienden en familie die de meteorische hoogtepunten en de verwoestende kosten van roem onthullen.

Marvel's Jessica Jones (seizoen 1-3): Jessica Jones is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gaven wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen. Vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Marvel's The Defenders (seizoen 1): Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Een kwartet van singuliere helden met één gemeenschappelijk doel, het redden en veilig maken van New York City. Dit is het verhaal van vier alleen levende figuren, ieder opgezadeld met hun eigen persoonlijke problemen. Het viertal gaat een samenwerking aan, zodat er veel meer bereikt kan worden in de strijd tegen de toenemende criminaliteit.

Marvel's Daredevil (seizoen 1-3): Matt Murdock is een advocaat die op jonge leeftijd door een vreemd ongeluk wordt verblind. Gelukkig worden zijn andere zintuigen op wonderlijke wijze verbeterd, waardoor hij zich, met een beetje vechtsporttraining, ontpopt tot een misdaadbestrijder met superkrachten in New York's Hell's Kitchen.

Marvel's Luke Cage (seizoen 1-2): Wanneer een gesaboteerd experiment Luke Cage superkrachten en onbreekbare huid geeft, wordt hij een voortvluchtige die zich schuil houdt in Harlem. Daar probeert hij zijn leven weer op te bouwen. Geconfronteerd met zijn verleden gaat hij de strijd aan om criminelen te weren uit het centrum van zijn stad.

Marvel's Iron Fist (seizoen 1-2): In Marvel's Iron Fist keert miljardair Daniel Rand terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was. Hij probeert weer een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.

Marvel's The Punisher (seizoen 1-2): Frank Castle wordt achtervolgd en opgejaagd na de moord op zijn familie. Gaandeweg verandert hij in een alom gevreesde burgerwacht, die gebruik maakt van zeer dodelijke methodes om de misdaad te bestrijden. In de criminele onderwereld staat Castle bekend als "The Punisher", een verloren man met veel verdriet die voor niets en niemand uit de weg gaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe tijdreisserie van Netflix vindt Marvel-ster voor hoofdrol
Series / Nieuws

Nieuwe tijdreisserie van Netflix vindt Marvel-ster voor hoofdrol

Gemma Chan uit de Marvel-serie Eternals heeft de hoofdrol te pakken in een Netflix-miniserie.

Volgens The Hollywood Reporter heeft Eternals-ster Gemma Chan zich officieel gemeld voor een belangrijke rol in een nieuwe tijdreisserie van Netflix, gebaseerd op de aankomende debuutroman van Pim WangTechawat. Het boek heet 'The Moon Represents My Heart'.

De roman 'The Moon Represents My Heart' wordt vertaald naar een miniserie. Het verhaal draait om een Brits-Chinese familie die een geheim heeft. De familie heeft namelijk het vermogen door in de tijd te reizen. Nadat de ouders zijn verdwenen, besluiten hun zoon en dochter door de tijd te reizen, terwijl ze zelf ook opgroeien.

De naam Gemma Chan wordt groter
Actrice Chan zagen we dus eerder in de Marvel-film Eternals. Enkele jaren daarvoor brak ze door als het personage Astrid in de film Crazy Rich Asians. Binnenkort zien we haar in de film Don't Worry Darling van Olivia Wilde.

Andere projecten die op haar agenda staan zijn de scifi-film True Love van de studio New Regency en de tv-serie Extrapolations van Apple TV+.

De tijdreisserie zal geproduceerd worden door Shawn Levy en zijn maatschappij 21 Laps.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De grote 'Mr. & Mrs. Smith'-serie vindt even grote namen
Series / Nieuws

De grote 'Mr. & Mrs. Smith'-serie vindt even grote namen

Naast Donald Glover en Maya Erskine nog meer grote namen voor de Amazon-serie.

Alweer even geleden werd door Prime Video van Amazon bekend gemaakt dat er een serie komt met de titel Mr. and Mrs. Smith. En die titel komt je ongetwijfeld bekend voor.

Nu wordt via Variety duidelijk dat I May Destroy You-ster Michaela Coel samen met The Batman-acteurs John Turturro en Paul Dano zich melden voor de tv-versie van Mr. and Mrs. Smith.

De serie is gebaseerd op Doug Limans gelijknamige speelfilm uit 2005, met in de hoofdrollen Brad Pitt en Angelina Jolie. In die film speelde het paar een getrouwd stel dat ontdekt dat ze allebei een dubbelleven leiden als huurmoordenaar nadat ze een contract hebben gesloten om elkaar uit te schakelen.

Donald Glover en Maya Erskine als Mr. and Mrs. Smith
Donald Glover en Maya Erskine zullen de titelrollen spelen. Die nieuwe drie namen zullen gastrollen gaan spelen.

PEN15 co-creator/ster Erskine verving Fleabag schepper/ster Phoebe Waller-Bridge, die oorspronkelijk naast haar [/i]Solo[i] co-ster Glover te zien zou zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo heb je topacteur Michael Douglas nog nooit gezien
Series / Foto's

Zo heb je topacteur Michael Douglas nog nooit gezien

Michael Douglas zien we binnenkort als Benjamin Franklin in een miniserie.

Apple TV+ heeft via Indiewire de eerste foto gedeeld van de met een Oscar en Emmy bekroonde acteur Michael Douglas. Hij is de hoofdrolspeler in de komende miniserie, gebaseerd op het leven van pionier Benjamin Franklin.

Het drama van acht afleveringen zal zich concentreren op misschien wel de grootste gok uit zijn carrière. Op 70-jarige leeftijd, zonder enige diplomatieke opleiding, overtuigde Franklin de Franse monarchie om het Amerikaanse experiment in democratie te onderschrijven.

Hij was Britse spionnen, Franse informanten en vijandige collega's te slim af en zorgde voor de Frans-Amerikaanse alliantie van 1778 en een definitieve vrede met Engeland in 1783. Het was een missie die ervoor zorgde dat Amerika de Revolution kon winnen.

Meer grote namen
Zijn medespelers zijn onder meer Noah Jupe als zijn kleinzoon Temple Franklin, Ludivine Sagnier als componist Madame Brillon, Thibault de Montalembert als Franse diplomaat Vergennes, Daniel Mays als dubbelagent Edward Bancroft, Assaad Bouab als Franse polymath Beacumarchais, Jeanne Balibar als saloneigenaar Helvetius en Eddie Marsan als toekomstige Amerikaanse president John Adams.

De serie van acht afleveringen, die momenteel geen titel heeft, wordt geregisseerd door Tim Van Patten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Godzilla vs. Kong'-serie van Apple TV+ onthult zijn acteurs
Series / Nieuws

'Godzilla vs. Kong'-serie van Apple TV+ onthult zijn acteurs

De serie sluit aan op het vervolg op Godzilla vs. Kong, dat begin 2024 moet verschijnen.

Even geleden werd aangekondigd dat de franchise over Godzilla en King Kong ook een leven krijgt op het kleine scherm. Op Apple TV+ moet namelijk een serie verschijnen binnen het grotere MonsterVerse.

Nu zijn er enkele acteurs aangekondigd die in die serie gaan spelen. Anna Sawai (F9: The Fast Saga), Ren Watabe (461 Days of Bento), Kiersey Clemons (Zack Snyder's Justice League), Joe Trippett (Mare of Easttown) en Elisa Lasowski (Versailles) zullen schitteren in de nog naamloze live-action Godzilla-serie.

Na de donderende strijd tussen Godzilla en de Titans die San Francisco met de grond gelijk maakte en de schokkende nieuwe realiteit dat de monsters echt zijn, onderzoekt de titelloze serie de reis van een familie om bepaalde geheimen te ontdekken en een erfenis die hen in verband brengt met de geheime organisatie die bekend staat als Monarch.

Verbinding met Godzilla vs. Kong 2
De serie wordt gemaakt door Chris Black en Matt Fraction, met Black als showrunner. Matt Shakman (WandaVision) zal de eerste twee afleveringen regisseren.

Legendary Television en Toho Co. Ltd staan achter het project dat een link heeft met het aanstaande vervolg op de film Godzilla vs. Kong, dat begin 2024 in de bioscoop verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.