HBO Max voegde maar liefst 22 (!) series nieuw toe

HBO Max voegde maar liefst 22 (!) series nieuw toe

HBO Max maakt er ook deze week weer een prachtweek van als we het zo op een rij zetten.

Jim Pedd, 2 juli 2022 13:14

HBO Max maakt er een mooie week van. Het aanbod groeide wel heel hard deze week, meer dan in andere weken nog het geval was. Zes nieuwe afleveringen, en dan ook nog eens 16 (!) series met nieuwe seizoenen. 22 series dus!
Westworld (seizoen 4): Een wereld waarin je je menselijke lusten de vrije loop kunt laten. Lisa Joy, Jonathan Nolan en J.J. Abrams produceerden een duistere ontdekkingsreis door het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde.

The Tower (seizoen 1): Rechercheurs Sarah Collins en Steve Bradshaw worden naar een incident gestuurd bij de Portland Tower in Londen. Aan de voet van de toren vinden ze de lichamen van een ervaren agent, Hadley Matthews, en een 15-jarige vluchteling uit Libië, Farah Mehenni.

Beneath the Surface (seizoen 1): Een paradijsje op een eiland in de Flensburg Fjord. Opgebouwd door vier onafscheidelijke vrienden -Jakob, Sabine, Bernd en Charlie. Maar tijdens een zeiltocht verdwijnt een van hun kinderen, en plotseling is niets meer zoals het was.

Samurai Jack (seizoen 1-4): Als de slechte Aku de wereld wil veroveren leert de zoon van de Keizer om een Samurai te worden om hem te verslaan. Maar Aku verbant hem naar de toekomst en de Samurai genaamd Jack begint aan het gevecht van zijn leven.

That Damn Michael Che (seizoen 1 en 2): De geniaal komische Michael Che, medeschrijver van ‘Saturday Night Live’ en medepresentator van SNL’s ‘Weekend Update’ deelt zijn unieke perspectief op allerhande onderwerpen, als uitvoerend producent en ster van zijn eigen comedyserie.

Legendary (seizoen 2): De vogueteams (ook wel houses genoemd) komen rechtstreeks uit de ondergrondse ballroomcultuur. Ze moeten het tegen elkaar opnemen op ongelooflijke bals en misselijkmakende mode presenteren om als 'legendarisch' bestempeld te worden.

How to Screw It All Up (seizoen 1): Als haar eindejaars-schoolreisje niet doorgaat, komt Alba erachter dat een paar klasgenoten in het geheim een epische roadtrip plannen. En dan zet ze alles op alles om te worden meegevraagd.

The Missing (seizoen 1 en 2): In Brazilië verdwijnt er elke twee minuten iemand. Os Ausentes, een detectivebureau dat wordt gerund door een voormalig politieagent die zelf ook iemand zoekt, neemt zaken aan die niemand wil om anderen te helpen hun dierbaren te vinden.

The Bridge (seizoen 2): In deze Zweeds-Deense bloedstollende crime serie zijn 2 landen gescheiden door een brug maar verbonden door criminaliteit. De stugge Zweedse Saga Norén en haar naaste collega’s Martin Rohde en Henrik Sabroe leiden de intense onderzoeken…

Adventure of the Ring (seizoen 1): Een verhaal over een verloren ring in de metro. Hij maakt een reis langs zeven personages en verbindt zeven liefdesverhalen. Terwijl de eigenaar de ring zoekt, blikt hij terug op zijn relatie van vijf jaar met zijn vriendin.

Chillin Island (seizoen 1): New Yorkers Alec, Dap en Lex verwelkomen vrienden uit de rapwereld als ze op nachtelijk avontuur gaan en afgelegen plekken bezoeken om in contact te komen met de natuur.

The Little Drummer Girl (seizoen 1): Als een Palestijn prominente Israeliërs vermoordt, wordt een jonge, Engelse actrice gerekruteerd door de Mossad om zijn terroristische cel te infiltreren. Dit vereist uitstekend acteertalent en brengt haar in groot gevaar.

Back on the Record with Bob Costas (seizoen 1): De legendarische verslaggever Bob Costas komt terug op HBO. Deze nieuwe serie bevat diepte-interviews met de grootste namen in de sport, het amusement en de popcultuur, en discussies over actuele sportkwesties onder leiding van Costas.

Uncle Grandpa (seizoen 3): Ome Opa is de magische Oom en Opa van iedereen ter wereld, en als hij langskomt valt er altijd iets te beleven! Deze nieuwe serie zit vol visuele grappen en heeft een spannend format. De show draait om Ome Opa en zijn vrolijke bende.

Saturday Night Live (seizoen 47): Live vanuit New York, dit is Saturday Night! Al veertig jaar is deze beroemde kreet het startsein voor een van de beste en meest vernieuwende comedyshows aller tijden.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Irma Vep (S01E04)
Roswell, New Mexico (S04E04)
Pause with Sam Jay (S02E06)
Mind Over Murder (S01E02)
Birdgirl (S02E03)
Superman & Lois (S02E15)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws