Verloofde Taika Waititi debuteert in deze jolige animatieserie

Verloofde Waititi debuteert in animatieserie

We krijgen al een voorproefje van haar werk als stemactrice in de eerste trailer van de serie.

Mitchell van Vuren, 1 juli 2022 om 12:14

Taika Waititi is de laatste tijd veel in het nieuws door zijn regisseursrol in Thor: Love and Thunder. Maar nu is zijn verloofde aan de beurt, de Britse zangeres en songwriter Rita Ora. Zij heeft een hoofdrol naast Jack Black in een animatiewereld, waar je waarschijnlijk goed bekend mee bent: Kung Fu Panda!
Netflix heeft onlangs de eerste trailer van de serie Kung Fu Panda: The Dragon Knight uitgebracht, die de laatste avonturen van Po de Panda gaat laten zien. Na meerdere succesvolle films volgden er meerdere series over de vechtgrage panda, met nu de derde serie om de hoek.

Wederom zal de stem van Po worden vertolkt door Jack Black, die in zijn rol per ongeluk twee wezels helpt een machtig wapen te stelen. Gelukkig komt Luthera, a.k.a. ‘The Wandering Blade’, hem te hulp om zijn fout recht te zetten. Rita Ora maakt met deze rol haar debuut als stemactrice, waarbij ze met haar Britse accent haar personage riddert tot ‘Knight of England’.

De trailer van de nieuwe reeks
De nieuwe serie staat gepland om in juli 2022 online te gaan komen op Netflix. Deze upgrade van Nickelodeon naar Netflix is misschien ook wel de reden dat Jack Black teruggekeerd is als stemacteur van Po in de serie, aangezien hij dat aanbod had afgeslagen voor de eerdere televisieseries.

Bekijk de trailer van Kung Fu Panda: The Dragon Knight hieronder.


Bron: Collider

Lees meer over: kung fu panda, jack black, rita ora, netflix

Populair nieuws