search
Na 'Scream' krijgt actrice Melissa Barrera nieuwe ellende om te overleven
Series / Trailer

Na 'Scream' krijgt actrice Melissa Barrera nieuwe ellende om te overleven

In de serie 'Keep Breathing' moet Barrera na een vliegtuigongeluk de Canadese wildernis zien te doorstaan.

Netflix heeft de officiële trailer van haar nieuwe serie Keep Breathing uitgebracht, waarin de actrice Melissa Barrera letterlijk in een vreselijke situatie landt. Haar vliegtuig stort neer in de wildernis, waar ze in haar eentje moet zien te overleven. Bekijk de trailer van deze overlevingsserie hieronder!

Melissa Barrera kreeg naamsbekendheid in de Scream-serie als Sam Carpenter, en krijgt nu een soortgelijk gevaar voor de kiezen. Helaas is het een stuk lastiger om weg te rennen voor het nijpende gebrek aan levensvoorzieningen in de wildernis dan voor een gemaskerde moordenaar.

In de serie zal Barrea Liz gaan spelen, die de enige capabele overlevende van de crash zal zijn. Ze zal de brute kracht van de natuur moeten zien te overleven en haar weg terug moeten vinden naar de bewoonde wereld, en dat terwijl ze wordt achtervolgd door haar eigen verleden.

Wanneer kunnen we de serie verwachten?
In september 2021 werden de opnames van de serie afgerond, en dan is het nu eindelijk zover dat de eerste trailer rond is. De serie staat gepland om op 28 juli uit te gaan komen op Netflix.

Bekijk de trailer van Keep Breathing hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen