Slechteriken tweede seizoen 'Gotham' onthuld

Clayface en Mad Hatter komen naar voren.

Jim Pedd, 07-04-2015 10:10

Gotham van Fox krijgt een tweede seizoen en om die reden wordt er al gekeken naar nieuwe slechteriken voor Ben McKenzie's James Gordon om het tegen op te nemen. Op de officiële Twitter-pagina van de serie is nu een tweetal slechteriken aangekondigd, vlak nadat dat gebeurde tijdens de WonderCon.
Mad Hatter staat in de comics bekend als Jarvis Tetch en heft twee obsessies: hoeden en de Wonderland-boeken van Lewis Carroll. Hij is verder neurowetenschapper, die apparaten plaatst in hoeden, om daarmee volledige controle over de geest van zijn slachtoffers te krijgen.

Clayface is verder voor het eerst geïntroduceerd in 1940, als B-film acteur Basil Karol. Zijn lichaam is opgebouwd uit levende modder, waardoor hij van vorm kan veranderen. Afhankelijk van welke van de vele versies die er van hem bestaan gebruikt wordt, kan hij mensen smelten door hen aan te raken.

Het is ook nog de vraag, in hoeverre bedenker Bruno Heller dit soort bovennatuurlijke invalshoek wil gebruiken.

Lees meer over: gotham, fox, tweede seizoen, seizoen 2, ben mckenzie, james gordon, wondercon, john stephens, bruno heller, clayface, the mad hatter, batman

Populair nieuws