Trailer en poster 'The Last Ship' seizoen 2

Trailer en poster 'The Last Ship' seizoen 2

Kapitein Tom Chandler en zijn bemanning krijgen te maken met een gloednieuwe vijand.

Jan-Peter Rook, 7 april 2015 om 08:00


TNT heeft een trailer en poster van het aankomende tweede seizoen van The Last Ship online gezet. De eerste jaargang bleef uitermate succesvol, dus een terugkeer van o.a. hoofdrolspelers Eric Dane, Rhona Mitra en Adam Baldwin kon niet uitblijven. The Last Ship, een bedenksel van showrunners Hank Steinberg en Steven Kane, wordt geproduceerd vanuit Michael Bay's Platinum Dunes.

The Last Ship, gebaseerd op een boek van William Brinkley, begint met een wereldramp waarbij de wereldbevolking flink wordt uitgedund. Kapitein Tom Chandler (Dane) en zijn bemanning bevinden zich op hun schip en weten aan de dood te ontsnappen. Ze moeten zien om te gaan met het gegeven dat ze waarschijnlijk tot de laatste overlevenden behoren.

Naast Dane, Mitra en Baldwin zijn er rollen voor Travis Van Winkle, Charles Parnell, Christina Elmore, John Pyper Ferguson en Jocko Sims. Het tweede seizoen gaat op 21 juni in première en zal gelijk beginnen met een aflevering van twee uur.


Bron: Coming Soon

Lees meer over: the last ship, seizoen 2, michael bay, trailer, poster, william brinkley, rhona mitra, adam baldwin, travis van winkle, charles parnell, christina elmore, john pyper ferguson, jocko sims

Informatie over de serie: The Last Ship

Populair nieuws