3 actierijke series die je nu op Netflix kunt kijken

Zin in een serie vol actie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Bram de Groot, 04-07-2022 11:21

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie uiteenlopende actieseries die toch erg vermakelijk zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.
Snowpiercer | Kijk nu | 3 seizoenen
In deze scifi-actieserie is de aarde bevroren en de laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans "‹"‹te midden van de spanningen aan boord. Met rollen voor onder meer Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Mickey Sumner, Alison Wright, Lena Hall en Iddo Goldberg.


Arrow | Kijk nu | 8 seizoenen
In deze eerste serie in het Arrowverse speelt Stephen Amell de rol van Green Arrow, een rijke playboy die een superheld wordt en met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost. Op Netflix vind je al de acht seizoenen die in de serie verschenen.


Shadow and Bone | Kijk nu | 1 seizoen
In 2021 verscheen het eerste seizoen van deze serie en het tweede seizoen moet er ook komen. Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen. Onder meer met Jessie Mei Li, Archie Renaux, Ben Barnes, Freddy Carter en Amita Suman.


Lees meer over: Snowpiercer, Netflix, Arrow, Shadow and Bone

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix