search
'The Boys' bijna net zo populair als 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

'The Boys' bijna net zo populair als 'Obi-Wan Kenobi'

The Boys van Amazon Prime Video is bijna net zo populair als de Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi.

Ondanks dat The Boys niet gebaseerd is op een van de grootste IP's in de wereld, blijkt de serie een groot succes te zijn. Zelfs de Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi kan er maar net aan tippen.

Dat blijkt uit een recent verslag van Nielsen. Volgens de website werd Obi-Wan Kenobi al 958 miljoen minuten bekeken, terwijl The Boys er met 949 miljoen minuten slechts negen miljoen onder zit.

The Boys vs. Obi-Wan Kenobi
Negen miljoen minuten klinkt natuurlijk als erg veel, maar in percentages uitgedrukt is het verschil ongeveer slechts één procent. Daarmee bewijst The Boys dat het een enorm succes is, vooral aangezien de serie geen franchisenaam zoals Star Wars voor zijn naam heeft staan.

Beide series worden overigens verslagen door The Lincoln Lawyer, waar 966 miljoen minuten naar is gekeken afgelopen maand. Dat is de nummer twee, achter de onbetwiste nummer een: Stranger Things. Het vierde seizoen van die Netflix-serie werd namelijk maar liefst 7.203 miljoen minuten bekeken!

Het derde seizoen van The Boys is momenteel te zien op Amazon Prime Video. De seizoensfinale staat voor aanstaande vrijdag 8 juli op de planning.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen