search
Nieuwe 'Bridgerton'-ster onzeker over mogelijke seksscènes
Series / Nieuws

Nieuwe 'Bridgerton'-ster onzeker over mogelijke seksscènes

Hannah Dodd gaat Francesca Bridgerton spelen in de populaire serie, maar ze is er niet zeker of ze wel haar eigen seksscènes wil acteren.

Wanneer het over Bridgerton gaat, hebben mensen het al snel over de vele seksscènes die vooral in het eerste seizoen vaak aanwezig zijn. Een nieuwe castlid van de serie weet nog niet of ze zelf ook in zo'n scène wil verschijnen.

Dan hebben we het over Hannah Dodd, die Francesca Bridgerton gaat spelen in de serie. Dit is de zesde zus in de familie waar de naam van de serie op gebaseerd is, die in de eerste twee seizoenen gespeeld werd door Ruby Stokes maar voor het derde seizoen opnieuw gecast moest worden.

Dodd over Bridgerton
Beide seizoenen van Bridgerton waren een doorslaand succes op Netflix, maar beide seizoenen werden tevens bekritiseerd vanwege het grote aantal seksscènes dat erin zit. Vooral seizoen 1 zat er vol mee. De verwachting is dat dit de komende seizoenen er niet veel minder op gaat worden.

Dus, als je net als Dodd een van de zussen speelt in de Bridgerton-familie, dan weet je al bijna hoe laat het is. In een recent interview heeft Dodd haar mening gedeeld over potentiële seksscènes die ze mogelijk ooit zou moeten filmen:

"Ik ben een enorme fan van Bridgerton, dus ik ben van 'kom maar op met de romantiek,' maar dan denk 'dat wil ik niet doen'. Ik wil het voor de mensen die kijken, maar om het daadwerkelijk te doen is best wel eng."

Een actrice zal natuurlijk nooit gedwongen worden om dergelijke scènes te filmen, maar Dodd wist wel waar ze aan meedoet voordat ze de rol accepteerde. We gaan het zien, of niet, in seizoen 3 van Bridgerton. Wanneer dit nieuwe verhaal verschijnt, is nog niet duidelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen