Dit belangrijke personage haakt helaas af in 'Sex Education' seizoen 4

Belangrijk personage verlaat 'Sex Education'

Ondanks haar prominente rol in seizoen 3 zal dit personage helaas niet meer terugkeren in de serie.

Mitchell van Vuren, 7 juli 2022 om 06:00

Patricia Allison, de actrice van Ola in de populaire serie Sex Education, zal helaas niet meer terugkeren. Ze pakt nu haar kansen om andere klussen aan te nemen en laat het vierde, en misschien wel laatste, seizoen van de serie schieten.
Sex Education bereikte enkele jaren terug enorme populariteit als één van de weinige series, die iets realistisch te vertellen had over seksuele voorlichting tegen tieners. Na drie succesvolle seizoenen wordt er nu gewerkt aan het vierde seizoen van de Netflix-serie, waarvan het gerucht gaat dat het ook het laatste seizoen zal zijn.

Allison heeft in de rol van Ola flink wat meegemaakt de laatste seizoenen. Zo heeft ze bijvoorbeeld hoofdpersoon Otis Milburn gedatet, om vervolgens een nieuwe mogelijke partner te vinden in Lily. Even later werd ze bijna in een samengesteld gezin gedwongen, samen met haar ex Otis. Voldoende voor een hoop tienerdrama in ieder geval.

De reden waarom Allison de serie verlaat
Maar Allison heeft dus helaas besloten niet langer Ola te gaan vertolken. In een interview met Capital XTRA lichtte ze haar keuze toe.

Allison: “Ik vond het geweldig om Ola te spelen in ‘Sex Education’. Maar ik zal helaas niet meer bij het team zitten voor seizoen 4. Het spijt me zo dat ik met iedereen moet breken, maar ik ga nu andere dingen uitproberen. Nieuwe kansen kwamen op, en ik heb het al drie jaar gedaan, en ik vond het oprecht geweldig… Maar soms is het tijd om vaarwel te zeggen.”

Waar Allison terecht gaat komen is nog niet bekend, net als de wijze hoe het team van Sex Education dit verlies moet gaan verwerken in het nieuwe seizoen.

Bron: ScreenRant

Lees meer over: Patricia Allison, sex education, netflix

Populair nieuws