Onheil in nieuwe 'Lord of the Rings: The Rings of Power'-video

Lord of the Rings: The Rings of Power komt bijna naar Prime Video!

Jim Pedd, 7 juli 2022 06:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als je een Prime Video-abonnement hebt en uitkijkt naar de aankomende release van de televisieserie The Lord of the Rings: The Rings of Power, raden we je aan snel naar Prime Video te surfen. Daar vind je nu een nieuwe, 1 minuut durende, teaser voor de serie.
Dat niet alleen: Amazon heeft ook aangekondigd dat op 14 juli een nieuwe volledige trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt onthuld.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is al jaren in de maak en komt voort uit een gigantische deal die Amazon sloot met de erfgenamen van J.R.R. Tolkien.

Het resultaat zien we vanaf 2 september, als The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien is op Prime Video. Het is de duurste serie ooit, met een budget van 450 miljoen dollar voor het eerste, 8 afleveringen tellende, seizoen.

Tot nu toe waren er met name promo-foto's en was er een vrij korte teaser voor de televisieserie. Hoe de show er precies uit ziet, is nog altijd moeilijk te beoordelen, want we kregen tot nu toe bovenal sfeervolle beelden met sfeervolle momenten. De onheilspellende teaser laat een mysterieuze meteoriet zien die boven Midden-Aarde scheert.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.
Bron: WGTC

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, Prime Video

Populair nieuws