search
Dit kunnen we van de nieuwe 'Ted'-serie verwachten
Series / Nieuws

Dit kunnen we van de nieuwe 'Ted'-serie verwachten

Seth MacFarlane heeft nieuwe details bekendgemaakt over de aankomende Ted prequel-serie.

Seth MacFarlane maakte in 2012 de succesvolle Ted-film, en sprak tevens de stem van de teddybeer in. Daarna maakte hij Ted 2, en nu is het tijd voor een prequel-serie.

Ook in deze prequel zal MacFarlane zelf de stem inspreken. Alanna Ubach, Max Burkholder, Giorgia Whigham en Scott Grimes zijn ook verbonden aan het project. Paul Corrigan en Brad Walsh worden de showrunners en hoofdschrijvers van de serie.

Ted prequel-serie
Onlangs heeft MacFarlane nieuwe details gedeeld over deze Ted prequel. Het verhaal vindt plaats in 1993 en volgt Ted en John in hun tienerjaren. De toon van de serie zal hetzelfde zijn als de toon van de films. Ook zegt hij dat de CGI "groundbreaking" wordt, omdat het zelden voorkomt dat de hoofdpersoon van een serie volledig in CGI gemaakt is.

Meer van hetzelfde dus, maar niet ziet onder vernieuwing: "We gaan met wat werkte. Maar, tegelijkertijd, wat nieuws ontdekken en een achtergrondverhaal voor John en Ted opbouwen is iets wat we in de films nog niet gedaan hebben. Ik denk dat fans van Ted erg blij gaan zijn met deze serie."

Het is nog onduidelijk wanneer Ted verschijnt op Peacock, maar wel al dat het eerste seizoen uit tien afleveringen bestaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen