Is 'The Mandalorian' bezig met heropnames?

Het lijkt erop dat de crew van The Mandalorian seizoen 3 bezig is met heropnames.

Niels Arts, 7 juli 2022 10:13

The Mandalorian seizoen 3 staat op de planning voor begin 2023, en laten we hopen dat de serie die datum ook daadwerkelijk gaat halen. Het lijkt er namelijk op dat de serie op dit moment bezig is met heropnames.
Dat gebeurt uiteraard vaker bij de productie van een serie, dus het hoeft zeker niet meteen uitstel van de releasedatum te betekenen. De aanname dat The Mandalorian inderdaad bepaalde scènes opnieuw aan het schieten is, komt van het Instagram-account van Katee Sackhoff.

Katee Sackhoff over heropnames
Sackhoff, die Bo-Katan Kryze speelt in The Mandalorian, zou onlangs een Fan Expo bijwonen in Denver maar was hier niet toe in staat vanwege extra werk voor een tv-serie "waar we allemaal van houden."

Hoewel ze niet specificeerde dat het over The Mandalorian gaat, eindigde ze haar bericht wel met "This is the way," een bekende slagzin uit de populaire Star Wars-serie.

Filmen voor het derde seizoen van The Mandalorian was eigenlijk eind maart al afgerond, maar blijkbaar zijn er bepaalde veranderingen doorgevoerd in het script die heropnames van belang maakten. Misschien gaat Bo-Katan wel een grotere rol spelen.The Mandalorian verschijnt begin 2023 op Disney Plus.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Mandalorian, Seizoen 3, Bo katan Kryze, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws