Dit is de endgame van Homelander uit 'The Boys'

Dit is de endgame van Homelander uit 'The Boys'

Homelander-acteur Antony Starr uit Amazons The Boys heeft de endgame van zijn personage gedeeld.

Niels Arts, 11 juli 2022 om 17:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van The Boys is net afgelopen, dus wordt er alweer gespeculeerd over wat er komen gaat. Wat wil Homelander bijvoorbeeld bereiken? Acteur Antony Starr heeft het erover.
Homelander is de voornaamste antagonist in The Boys sinds het eerste seizoen van de serie. Het derde seizoen zit er nu net op, en de situatie lijkt niet beter te worden rondom deze superheld. Maar wat wil eigenlijk?

Antony Starr over Homelander
Helemaal aan het einde van het derde seizoen laat Homelander zijn ware zelf zien in de buurt van zijn volgelingen, wanneer hij iemand zomaar vermoordt. Zijn volgers vinden het na de initiële schok echter helemaal geweldig. Dit belooft wat voor het komende seizoen, waarin Homelander waarschijnlijk alleen maar erger zal worden.

Homelander-acteur Antony Starr voorspelt hetzelfde:

"Ik denk dat de endgame van het personage direct tegenover de werkelijkheid staat. Ik denk dat hij graag een familie zou hebben. Het is allemaal een grote fantasie, wat hij wil hebben. En ik denk dat als hij alles zou krijgen wat hij wil, hij niet zou weten hoe te stoppen. Ik denk dat hij een doel moet hebben om een identiteit te hebben, want die heeft hij niet. Dus God helpt ons als hij krijgt wat hij wil."

The Boys seizoen 3 staat nu volledig op Amazon Prime Video.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Boys, Homelander, Antony Starr, Amazon Prime Video

Populair nieuws