search
Nieuw op Netflix: De spannende horrorserie 'Resident Evil'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spannende horrorserie 'Resident Evil'

De serie draait uiteraard om de uitbraak van een dodelijk virus...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Resident Evil kijken er reeds een behoorlijke tijd naar uit. Vanaf nu is echter het eerste seizoen van de gloednieuwe horrorserie te bekijken op streamingdienst Netflix.

De serie Resident Evil speelt zich af ongeveer drie decennia nadat het T-virus werd ontdekt. We schrijven het jaar 2036, een jaar waarin mensen waaronder Albert Wesker vechten om te overleven in een wereld die wordt gedomineerd door bloeddorstige zombies.

Het is zeker niet voor het eerst dat de populariteit van de videogamefranchise wordt benut om er een productie voor het grote of kleine scherm van te maken. Zo verschenen eerder natuurlijk reeds verschillende Resident Evil films en produceerde Netflix ook al de geanimeerde serie Resident Evil: Infinite Darkness.

8 afleveringen
Voor deze gloednieuwe Resident Evil serie geldt dat ze bestaat uit in totaal acht afleveringen. Ze is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Zou jij graag even een voorsmaakje willen krijgen van deze gloednieuwe serie? Vergeet dan zeker niet om de onderstaande trailer te bekijken!

Aanbevolen artikelen