search
Nieuwe 'Tales of the Walking Dead' onthult eindelijk een trailer
Series / Trailer

Nieuwe 'Tales of the Walking Dead' onthult eindelijk een trailer

Tales of the Walking Dead wordt best bijzonder met al die verschillende verhalen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead, Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond zijn allemaal series die verhalen van seizoenenlang vertelden. Dat model wordt straks op z'n kop gezet met de spin-off serie Tales of the Walking Dead.

Tales of the Walking Dead vertelt deze zomer zes afleveringen. Het is een kans, volgens AMC, niet alleen om nieuwe verhalen te vertellen rond personages die we niet eerder gezien hebben, maar ook om dode personages terug te brengen.

Tales of the Walking Dead-trailer
We zien bijvoorbeeld een van de verhalen straks draaien om Samantha Mortons schurk, Alpha. En de vijf andere afleveringen tonen andere verhalen, die draaien om personages gespeeld door onder meer Terry Crews, Anthony Edwards, Parker Posey en Olivia Munn.

De nieuwe avonturen van deze eerder niet geziene personages, evenals de avonturen van Alpha, worden allemaal geteased in de trailer voor Tales of the Walking Dead.

Ook zien we meerdere zombies verschijnen in de nieuwe beelden van Tales of the Walking Dead. Opvallend genoeg zien we ook dat een van de personages duidelijk gebeten wordt door een zombie in de nek en zijn er beelden van Crews en Munn die samen de rollen van Joe en Evie spelen.

Tales of the Walking Dead laat ook castleden Jillian Bell, Poppy Liu, Danny Ramirez, Daniella Pineda, Jessie T. Usher en Embeth Davidtz zien.





Aanbevolen artikelen