search
Netflix stuurt trailer gloednieuwe horrorserie 'Alma' de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt trailer gloednieuwe horrorserie 'Alma' de wereld in

De gloednieuwe horrorserie van Spaanse bodem verschijnt in augustus op Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Spaanse series die ook nog eens een voorliefde hebben voor het horrorgenre kijken ongetwijfeld al sterk uit naar het verschijnen van Alma. Op het verschijnen van de serie is het nog even wachten, maar Netflix heeft nu wel alvast een spannende trailer de wereld ingestuurd.

De serie Alma vertelt het verhaal van Alma die er als tiener als enigste in slaagt om een busongeval te overleven. Na het ongeval ontwaakt ze in het ziekenhuis waarbij al snel blijkt dat ze geen enkele herinnering meer heeft aan het ongeval. Ook de rest van haar geheugen is ze kwijt.

Niet alleen het geheugenverlies, maar ook het trauma dat ze heeft opgelopen zorgt er al snel voor dat er verwarrende visioenen en behoorlijk gruwelijke nachtmerries ontstaan. Met de hulp van niet alleen haar ouders, maar ook haar vrienden tracht ze te achterhalen wat er nu precies is gebeurd.

Meer dan zomaar pech
Een ongeval kan in de praktijk niets meer of minder zijn dan domme pech, maar al snel wordt duidelijk dat er bij Alma meer aan de hand was. Wat? Dat zal moeten blijken wanneer de serie volgende maand volledig op Netflix verschijnt.

De hoofdrollen in Alma zijn weggelegd voor namen als Mireia Oriol, Pol Monen, ílex Villazán, Claudia Roset en Javier Morgade.

Ben je benieuwd naar de eerste beelden van deze aankomende horrorserie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer. De volledige reeks is op Netflix te bekijken vanaf 19 augustus 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen