Deze smerige 'The Boys'-scène zat niet in de serie

Deze smerige 'The Boys'-scène zat niet in de serie

Frenchie-acteur Tomer Capone van The Boys heeft een scène onthuld die wel gefilmd was, maar niet de serie heeft gehaald.

Niels Arts, 18 juli 2022 08:26

Er zitten veel scènes in The Boys die de grens opzoeken - en sommige scènes die er overheen gaan. Niet alles wat gefilmd is, zien we echter terug in de serie.

Zo vertelde Frenchie-acteur Tomer Capone onlangs over een scène uit seizoen 2 waar zijn personage bij betrokken was. Wat we zagen in de serie was al niet erg smakelijk, maar het had blijkbaar nog erger gekunnen.

Frenchie in The Boys
Capone heeft het over de scène uit seizoen 2 van The Boys waarin de hoofdpersonages een spectaculaire crash maken, recht in het lichaam van een walvis. Wanneer ze eruit klimmen, zitten de boys volledig onder de darmen:

"Laten we zeggen dat ik een shot heb - ik weet niet waarom ik daar aan denk. Ik heb er zoveel. Maar een daarvan was, toen ik uit het lichaam van de walvis klom, stopte ik wat darmen in mijn mond. We hebben een shot dat Frenchie omhoog komt, en hij kokhalst, en dan... hij spuugt wat walvisdarmen uit over de lens van de camera, waardoor ze het niet konden gebruiken. Het zijn gewoon gekke dingen zoals dat."

Iedereen die seizoen 3 van The Boys heeft gezien, en dan met name de eerste tien minuten van de eerste aflevering, weet dat de serie weinig dingen niet durft te laten zien. Een scène zal door de makers dan ook niet snel te vies bevonden worden.

Seizoen 3 van The Boys staat nu op Amazon Prime Video. Een vierde seizoen komt er sowieso nog aan.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Frenchie

Populair nieuws