search
'Loki'-regisseur voor nieuwe serie 'Star Wars: The Acolyte'?
Series / Nieuws

'Loki'-regisseur voor nieuwe serie 'Star Wars: The Acolyte'?

Het lijkt erop dat Loki-regisseur Kate Herron aangesteld wordt om Star Wars: The Acolyte te regisseren.

Kate Herron, die eerder onder andere Loki regisseerde, lijkt aangesteld te zijn om Star Wars: The Acolyte te regisseren.

Dat zou mogelijk verklaren waarom Herron niet terugkeert voor het tweede seizoen van Loki, waarvan het eerste seizoen goed werd ontvangen. Star Wars: The Acolyte is net in pre-productie gegaan in Engeland.

Herron en Star Wars: The Acolyte
De nieuwe Star Wars-serie gaat filmen in de nieuwe Shinfield-studio in Reading. Het filmen moet vooralsnog in november beginnen en, mocht alles soepel verlopen, in mei afgerond zijn.

Veel meer is er nog niet officieel bekend over Star Wars: The Acolyte, behalve dan dat Leslye Headland (Russian Doll) de hoofdschrijver is voor de serie die ons terugbrengt naar de periode bekend als het High Republic-tijdperk.

Meerdere bronnen melden nu dus dat Kate Herron ook aan dit project verbonden is. Het is nog onbekend of dit betekent dat ze ook daadwerkelijk afleveringen van de serie gaat regisseren, maar dat is wel aannemelijk.

Vooralsnog is het een gerucht, maar het feit dat Herron niet terugkeert voor Loki seizoen 2 is zeker een hint die erop kan wijzen dat dit waar is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen