search
'FBI'-showrunner bevestigt sterven personage
Series / Nieuws

'FBI'-showrunner bevestigt sterven personage

FBI-showrunner Rick Eid heeft bevestigd dat het personage Special Agent Rina Trenholm inderdaad dood is en niet terugkeert.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In seizoen 4 van FBI kwam het personage Special Agent Rina Trenholm om het leven, maar aangezien dit buiten beeld gebeurde vroegen veel fans zich af of dit echt het einde betekende voor het personage. Het antwoord is ja.

Het kwam als een verrassing toen Rina Trenholm om het leven kwam, want in seizoen 4 leek het er juist op dat ze een belangrijker onderdeel van het team zou worden. Maar toen kwam de aflevering "Unfinished Business" om de hoek kijken, waarin ze neergeschoten werd en in kritische omstandigheden achtergelaten werd.

Rina Trenholm in FBI
Enkele afleveringen later werd bevestigd dat het personage dood is, maar aangezien dit buiten beeld gebeurde zijn er ongetwijfeld fans die speculeren dat het Trenholm toch nog leeft. Nou, dat blijkt dus zeker niet het geval te zijn. Showrunner Rick Eid heeft dit bevestigd:

"Het voelde als een interessante verhaalontwikkeling, en iets dat echt moest gebeuren. Ze komt niet terug; ze is namelijk dood."

Actrice Kathleen Munroe keert dus niet terug voor het volgende seizoen van FBI, dat op 20 september van start moet gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen